Birgit - de perfecte medaille voor speciale gelegenheden! Deze unieke medaille is gemaakt van hoogwaardig acryl en heeft een unieke uitstraling die ambitie opwekt en inspireert tot hoge prestaties.
vanaf 8,00 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Acryl medaille Birgit in de maat 6,0cm
Acryl medaille Birgit in de maat 6,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
8,00 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Birgit - de perfecte medaille voor een grote dag.

Een Birgit-medaille schittert als de onmiskenbare bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor uw zeer speciale evenement. Maak de grote Dag onvergetelijk voor de winnaars en vier momenten om nooit te vergeten met onze Birgit-medaille!

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig acryl heeft Birgit een unieke uitstraling die ambitie wekt en aanzet tot topprestaties.

Onze Birgit-medaille is gemaakt van hoogwaardig acryl, waardoor Birgit een unieke vorm heeft. Het acryl is 5mm dik, waardoor het duurzaam ontworpen is om eeuwig mee te gaan. Door zijn unieke look fascineert de Birgit-medaille alle gasten en deelnemers op het eerste gezicht. Birgit is een echt sieraad en toont daarmee het perfecte eerbetoon aan unieke vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om de Birgit-medaille in je handen te houden, en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Birgit weegt 21 g en nestelt zich dus perfect om de hals van de winnaar. De medailles hebben een hoogte van 6,0 cm en een breedte van 9,5 cm.

Als blijvend aandenken is de Birgit-medaille precies goed voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Birgit is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

Met onze configurator heeft u de mogelijkheid om de Birgit-medaille te personaliseren met een koord van 40,0 cm. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester. Zo wordt Birgit een uniek aandenken aan uw triomf.

U kunt de Birgit-medaille individualiseren met een gravure op de voorzijde. Kies uw favoriete ontwerp uit onze standaardmotieven en maak uw individuele gravure door motieven te uploaden en uw medaille te personaliseren met tekst.

U kunt de Birgit-medaille gratis laten graveren. Na ontvangst van uw bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van uw gravure. Dit ontwerp ontvangt u per e-mail. Pas wanneer u 100 procent tevreden bent met het ontwerp, wordt uw medaille in opdracht gegeven.

Dankzij een strenge kwaliteitscontrole en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elke medaille een duurzaam en waardevol stuk waar elke winnaar nog jaren na de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elke gelegenheid een mooi figuur slaat.

Als competente contactpersoon in de trofeeënindustrie weten wij dat u de juiste medaille voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw onderscheidingen kunt uitvoeren met de juiste medaille voor u!

U twijfelt of de Birgit medaille de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

155504005

EAN-Code

4054047032155

Materiaal

Acryl

Gewicht

21 g

Breedte

95 mm

Hoogte

60 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.