High Kick 3D Sportafbeelding van stevig aluminium voor Karate Bekers en Medailles. Personaliseer uw Bekers met gratis Sportafbeelding bij aankoop van Bekers en Medailles. Eenvoudig te bevestigen met gratis zelfklevende punt. Geef uw Trofeeën een persoonlijk tintje!
0,00 € *
Verzending op 29.04.2024
Stk.
Ontdek de prachtige High Kick 3D Sportafbeelding - een uitstekend accessoire om bestaande Bekers en Medailles van het laatste Karate evenement of toernooi te verfraaien! Onze zorgvuldig gestempelde aluminium Sportafbeelding is de perfecte oplossing voor degenen die hun overtollige Trofeeën en medailles willen personaliseren.

De hoogwaardige High Kick 3D Sportafbeelding is stevig en duurzaam, dankzij de hoogwaardige aluminium constructie. Geef uw Bekers en Medailles dat speciale iets door ze te personaliseren met deze Sportafbeelding.

Goed nieuws voor degenen die verse Bekers en Medailles kopen in onze online winkel: Een standaard aluminium embleem naar keuze wordt gratis meegeleverd! Bij het configureren van uw Beker of Medaille kunt u de gewenste Sportafbeelding selecteren en toevoegen aan uw winkelwagen.

Als extra bonus leveren wij bij elke Sportafbeelding een gratis zelfklevende stip, waardoor montage een fluitje van een cent is! Volg gewoon de onderstaande stappen: Trek de beschermfolie aan één kant van de plakstip af en plak deze op de Sportafbeelding. Trek vervolgens de beschermfolie aan de andere kant van de plakstip eraf en bevestig de geselecteerde Inzet op de gewenste plaats op de Trofeeën of medaille.

Aarzel niet langer en geef uw karateprijzen een speciaal tintje met de exclusieve High Kick 3D Inzet! Of u nu bestaande Bekers wilt verfraaien of nieuwe Bekers meer persoonlijkheid wilt geven, wij hebben de beste oplossing voor u. Geef uw evenement of toernooi de finishing touch en maak een blijvende indruk op deelnemers, toeschouwers en sponsors.
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.