Bowling trofee beeldje is een personaliseerbare Trofee die speciaal is ontworpen voor de bowlingsport. Met een afmeting van 22,5 cm en een gewicht van 305 g is het een waardevol aandenken aan bijzondere prestaties.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker bowling hout 22,5cm
Beker bowling hout 22,5cm
Verzending op 10.05.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Bowling - een trofeebeeldje voor een geweldige dag

Ons trofeebeeldje Bowling schittert als een onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de belangrijkste dag van uw prijswinnaars onvergetelijk en beleef momenten die voor emoties zorgen met het trofeebeeldje Bowling!

Dankzij het unieke ontwerp maakt het trofeebeeldje Bowling op het eerste gezicht indruk op alle deelnemers en gasten. Bowling is een echt sieraad en vormt zo het perfecte eerbetoon aan bijzondere prestaties.

De Bowling trofee beeldje in je handen houden is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet meer loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Ons Bowling trofee beeldje is 22,5 cm hoog en inspireert dankzij zijn waardevolle ontwerp.

De Bowling trofee beeldje kan worden aangepast en symboliseert een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 305 g ligt de Bowling trofee beeldje perfect in de hand.

De Bowling trofee beeldje is een prijs voor de bowlingsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als een blijvend aandenken past de Bowling trofee beeldje perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van kwaliteitshout in bruin en een solide basis van hout in bruin, bereikt Bowling een unieke uitstraling die de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud op de basis geeft de trofee beeldje een persoonlijke uitstraling. Bowling is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeebeeldje Bowling zijn persoonlijke karakter. Hierdoor zal elke winnaar zich het moment van eer zelfs jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Ons assortiment heeft met Bowling een heel bijzonder trofeebeeldje in petto.

Bowling overtuigt niet alleen door zijn bijzondere eigenschappen, maar ook in alle nuances door de hoogste eisen aan materialen en afwerking - net als alle trofeeën in ons assortiment.

Een triomfantelijke onderscheiding van de overwinning en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - dat alles betekent het trofeebeeldje Bowling voor uw winnaars.

Door onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam product dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog vele jaren na het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en wij beseffen dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw wedstrijd. Wij zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het voor u juiste trofeebeeldje!

Vraagt u zich nog steeds af of het trofeebeeldje bowling het juiste is voor uw wedstrijd? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

453050012

EAN-Code

4054047198004

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

305 g

Lengte

14,5 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,5 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.