Het trofeebeeldje "Golfer" is een individuele en hoogwaardige onderscheiding voor golf. Met een afmeting van 24,4 cm en een gewicht van 680 g biedt het een expressieve uitstraling en een stevige basis van zandsteen.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker contour figuur golfer oud goud op zandsteen 24.4cm
Beker contour figuur golfer oud goud op zandsteen 24.4cm
Verzending op 29.04.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Golfer - precies het juiste voor grote momenten

Ons trofeebeeldje Golfer overtuigt als individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Leg de belangrijkste dag van uw prijswinnaars voor altijd vast en vier momenten die voor emoties zorgen met ons trofeebeeldje Golfer!

Dankzij het speciale ontwerp inspireert ons trofeebeeldje Golfer alle gasten en deelnemers op het eerste gezicht. Golfer is een echte blikvanger en biedt zo het perfecte eerbetoon aan uitstekende prestaties.

Het vasthouden van de Golfer trofee beeldje in uw handen is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Onze Golfer trofee beeldje heeft een afmeting van 24,4 cm en maakt indruk met zijn succesvolle uitstraling.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Golfer staat symbool voor een bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 680 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het trofeebeeldje Golfer is een onderscheiding voor de golfsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje Golfer is perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van zandsteen in zandsteen bereikt Golfer een sterk designeffect dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schild in zilver bijzonder goed tot zijn recht. Golfer wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Golfer zijn persoonlijke touch. Zo zal iedere winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Met Golfer heeft onze catalogus een buitengewoon trofeebeeldje voor u in petto.

Golfer maakt indruk tot in het kleinste detail met zijn individuele kenmerken en door de hoogste normen van materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Schenk uw winnaars een triomfantelijke onderscheiding van hun kampioenschap en een waardevol aandenken.

Elk trofeebeeldje is een duurzaam en waardevol stuk, dankzij grondige kwaliteitscontroles en zorgvuldige productieprocessen, waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Wij zijn deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw eer met de juiste trofee beeldje voor u - daar geven wij alles voor!

U weet niet of de trofee beeldje Golfer de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452015611

EAN-Code

4054047010207

Grootte

24,4 cm

Gewicht

680 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,4 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

14.05.2014
Lucas S.  door Steinen
Hochwertiger Look dank massiven Materialien zu tollem Preis. Wird als Wanderpokal verwendet.Hochwertiger Look dank massiven Materialien zu tollem Preis