Kimono trofee beeldje is een personaliseerbare Trofeeën voor wedstrijden in de judosport. Het 22,2 cm hoge beeldje is gemaakt van hoogwaardig zamak in antiek goud en een zandstenen basis met zilveren gravure. Met een gewicht van 739 g ligt het perfect in de hand en is het een perfecte trofee voor uitstekende prestaties.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker contour figuur kimono oud goud op zandsteen 22.2cm
Beker contour figuur kimono oud goud op zandsteen 22.2cm
Verzending op 30.04.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Kimono - het perfecte trofeebeeldje voor de speciale gelegenheid

Ons trofeebeeldje Kimono overtuigt als individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de winnaars en vier momenten die voor emoties zorgen met uw trofeebeeldje Kimono!

Dankzij het unieke ontwerp overtuigt ons trofeebeeldje Kimono alle gasten en deelnemers in een mum van tijd. Kimono is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt zo de perfecte eer voor grote prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Kimono in de handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons trofeebeeldje Kimono is 22,2 cm hoog en inspireert met zijn succesvolle verschijning.

Het trofeebeeldje Kimono kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 739 g ligt het trofeebeeldje Kimono perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Kimono is een prijs voor de Judosport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Kimono past precies bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van zandsteen in zandsteen bereikt Kimono een uniek design dat verlangens wekt en inspireert tot nieuwe records.

Op de voet komt het schildje in zilver bijzonder goed tot zijn recht. Kimono wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door een eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur Kimono zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in zilver en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeefiguur Kimono iets heel bijzonders en van uitgelezen kwaliteit.

Kimono bekoort niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook in alle opzichten door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Een perfecte overwinningsonderscheiding en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het trofeefiguur Kimono voor uw kampioenen betekent.

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elk trofeefiguur een hoogwaardig en duurzaam product waar elke winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat op elk evenement een mooi figuur slaat.

Wij zijn deskundige contactpersonen in de trofeeënbranche en weten dat u voor uw wedstrijd precies het juiste trofeefiguur nodig heeft. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het voor u geschikte bekerfiguur - daarvoor geven wij alles!

Weet u niet zeker of het bekerfiguur Kimono het juiste is voor uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452015671

EAN-Code

4054047010245

Grootte

22,2 cm

Gewicht

739 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

10,2 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.