De trofee beeldje paard is een aanpasbare prijs voor uitstekende prestaties in de paardensport. Verkrijgbaar in een formaat van 24,4 cm, maakt het beeldje indruk met hoogwaardige materialen en afwerking. Met een individuele gravure wordt het een persoonlijk aandenken aan de overwinning.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 13.05.2024
Beker contour figuur paard oud goud op zandsteen 24.4cm
Beker contour figuur paard oud goud op zandsteen 24.4cm
Verzending op 13.05.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Paard - een perfect trofeebeeldje voor een geslaagd evenement

Onze trofeebeeldje Paard overtuigt als individuele bekroning van de dag bij elk toernooi en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Leg de belangrijkste dag voor uw winnaars voor altijd vast en vier met uw trofeebeeldje Paard momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Met zijn unieke uitstraling inspireert ons trofeebeeldje Paard deelnemers en gasten op het eerste moment. Paard is een echte blikvanger en toont daarmee de grootste erkenning voor unieke prestaties.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Paard in uw handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag doet stijgen.

Het trofeebeeldje Paard heeft een afmeting van 24,4 cm en inspireert met zijn exclusieve ontwerp.

Het trofeebeeldje Paard kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 770 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het trofeebeeldje Paard is een prijs voor de paardensport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje Paard past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide voet van zandsteen in zandsteen bereikt Paard een unieke uitstraling die ambitie wekt en aanzet tot nieuwe records.

Op de voet komt het schild in zilver bijzonder goed tot zijn recht. Horse is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Met een eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt de Horse-trofee zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is paard iets uitzonderlijks en van de hoogste kwaliteit.

paard overtuigt in alle nuances met hun individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in verwerking en materiaal - net als alle producten in ons aanbod.

Een bekroonde overwinning en een ontroerend aandenken aan het ultieme moment - dat is wat het trofeeënbeeldje paard betekent voor uw winnaars.

Dankzij een strenge kwaliteitscontrole en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elk afzonderlijk trofeeënbeeldje een hoogwaardig en duurzaam product, waar elke winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een mooi figuur slaat.

U hebt precies het juiste trofeeënbeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Wij geven alles om ervoor te zorgen dat u uw honneurs kan waarnemen met het juiste trofee beeldje voor u!

U denkt nog na of het trofee beeldje paard wel precies past bij uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452015621

EAN-Code

4054047010214

Grootte

24,4 cm

Gewicht

770 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,4 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.