Schermen - het individuele trofeebeeldje voor de speciale gelegenheid

Ons trofeebeeldje schermen overtuigt als individuele bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Leg de geweldige dag van uw winnaars voor altijd vast en beleef met het trofeebeeldje schermen momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Door het unieke ontwerp inspireert het trofeebeeldje schermen bezoekers en deelnemers op het eerste gezicht. Schermen is een echte blikvanger en vertegenwoordigt daarmee de grootste erkenning voor grote vaardigheden.

De schermtrofee beeldje in handen houden is een adembenemend gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Het schermtrofee beeldje heeft een hoogte van 16,6 cm en inspireert dankzij het exclusieve ontwerp.

Het beeldje van de schermtrofee kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een bijzonder eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

De schermtrofee weegt 611 g en ligt dus perfect in de hand.

Het beeldje van de schermtrofee is een onderscheiding voor de schermsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het schermtrofeebeeldje perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig marmer in zwart en een stevige basis van marmer in wit bereikt de schermtrofee een uniek design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Schermen wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeeënfiguur schermen zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Schermen is het juiste trofeefiguur en iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

Schermen scoort niet alleen met hun individuele kenmerken, maar ook in alle opzichten door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Voor uw kampioenen is het trofeebeeldje schermen een triomfantelijke bekroning van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan het hoogste moment.

Door onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole is elk individueel trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam product dat bij elke gelegenheid een mooi figuur slaat - en waar elke winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u voor uw evenement het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - daar doen wij ons best voor!

Weet u niet zeker of het schermtrofeebeeldje perfect bij uw evenement past? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452025703

EAN-Code

4054047094023

Grootte

16,6 cm

Gewicht

611 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,6 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Gewicht

231 g

Lengte

83 mm

Breedte

25 mm

Hoogte

12,6 cm

Opzettende

gelijmd

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Gewicht

380 g

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

40 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm

Dubbelzijdig klevende stip 37 x 22 mm

Kleur

Gewicht

1 g

Lengte

37 mm

Breedte

22 mm

Hoogte

1 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.