Beker contour figuur volleyballer oud goud op zandsteen 24.5cm
Beker contour figuur volleyballer oud goud op zandsteen 24.5cm
Verzending op 29.04.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Volleyballer - ideaal voor grote momenten

Een trofeebeeldje uit de serie Volleyballer inspireert als een zeer persoonlijk hoogtepunt op elk toernooi en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Leg de belangrijkste dag voor uw prijswinnaars voor altijd vast en beleef met het trofeebeeldje Volleyballer momenten die voor emoties zorgen!

Dankzij het unieke ontwerp maakt het trofeebeeldje Volleyballer onmiddellijk indruk op alle deelnemers en gasten. Volleyballer is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de hoogste eer voor unieke prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Volleyballer in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet meer loslaat en gewoon pure vreugde is.

Verkrijgbaar in 1 verschillende maten van 24,5 cm tot 24.5 cm, Volleyballer boeit door zijn succesvolle uitstraling.

Het trofeebeeldje Volleyballer kan op maat gemaakt worden en staat symbool voor een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Een trofeebeeldje uit onze Volleyballer serie heeft een gewicht van 730 g tot 730 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Volleyballer is een award uit onze productlijn trofeeën en is speciaal ontwikkeld voor de volleybalsport.

Het trofeebeeldje Volleyballer past perfect bij uw zeer persoonlijke evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van zandsteen in zandsteen bereikt Volleyballer een sterk designeffect dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schild in zilver komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Volleyballer wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Volleyballer zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in zilver zijn afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de voet.

In ons assortiment trofeefiguren is er voor iedereen het juiste trofeefiguur.

Zoals alle producten in ons assortiment scoort ook Volleyballer in alle nuances met zijn individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in verwerking en materiaal.

Een triomfantelijke kampioenschapsprijs en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het Volleyballer trofeebeeldje betekent voor uw winnaars.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontrole is elk afzonderlijk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk dat er bij elke gelegenheid goed uitziet - en waar de winnaar jaren na het evenement of de wedstrijd nog steeds trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje nodig voor uw wedstrijd. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Wij geven alles om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het trofeebeeldje dat bij u past!

U vraagt zich af of het trofeebeeldje volleyballer perfect bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452015741

EAN-Code

4054047010313

Grootte

24,5 cm

Gewicht

730 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

19.06.2022
Christoph R.  door Petershagen
Sieht super aus und die Expresslieferung hat hervorragend geklappt.