Het trofeebeeldje "Zwemmer" is een exclusieve en aanpasbare prijs voor zwemwedstrijden. Het is gemaakt van hoogwaardig zamak in oud goud en heeft een basis van zandsteen. Het figuurtje is 25 cm hoog en weegt 740 g. Het kan worden gepersonaliseerd met een gravure.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker contour figuur zwemmer oud goud op zandsteen 25,0cm
Beker contour figuur zwemmer oud goud op zandsteen 25,0cm
Verzending op 30.04.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Swimmer - een succesvolle prijs voor de speciale gelegenheid

Ons trofeebeeldje Swimmer inspireert als een zeer persoonlijke blikvanger bij elke wedstrijd en is precies goed voor het speciale evenement.

Leg de grote dag voor de winnaars voor altijd vast en vier met uw trofeebeeldje Swimmer momenten die voor emoties zorgen!

Door het speciale ontwerp maakt ons trofeebeeldje Swimmer in een mum van tijd indruk op bezoekers en deelnemers. Zwemmer is een echt sieraad en biedt daarmee de grootste erkenning voor uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Zwemmer in de handen te houden, dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon voor kippenvel zorgt.

Het trofeebeeldje Zwemmer is 25,0 cm hoog en overtuigt door zijn exclusieve ontwerp.

Het trofeebeeldje zwemmer kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje bedraagt 740 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje optimaal in de hand ligt.

Het trofeebeeldje zwemmer is een onderscheiding voor de zwemsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje zwemmer past precies bij uw individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van zandsteen in zandsteen bereikt zwemmer een uniek ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in zilver op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Zwemmer is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechnologie krijgt het trofeefiguur Zwemmer zijn persoonlijke touch. Hierdoor zal elke winnaar zich het eremoment zelfs jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Swimmer is het juiste trofeebeeldje en een bijzonder sieraad en van geselecteerde kwaliteit.

Swimmer overtuigt tot in de kleinste details met zijn individuele designtaal en uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle producten in ons assortiment.

Geef uw winnaars met het trofeebeeldje Swimmer een perfect symbool van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en grondige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk dat er bij elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Beleef uw eer met het juiste trofeebeeldje voor u - daar geven wij alles voor!

U weet niet of het trofeebeeldje zwemmer perfect bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452015641

EAN-Code

4054047010221

Grootte

25,0 cm

Gewicht

740 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

13,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

12.03.2019
Stephan G.  door Berlin
Pokal wird in zwei Teilen geliefert da die Figur auf dem Sockel geklebt werden muss. Am nächsten Tag war die Figur bereits lose konnte aber nochmal fest verklebt werden. Bin gespannt ob es dauerhaft hält!?