Het trofeebeeldje "Dart" is een individueel ontworpen Trofeeën, speciaal ontworpen voor de dartssport. Met een afmeting van 23,6 cm en een gewicht van 805 g is het figuurtje gemaakt van hoogwaardig zamak in antiek goud en een basis van zandsteen.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker contour figuur dart oud goud op zandsteen 23.6cm
Beker contour figuur dart oud goud op zandsteen 23.6cm
Verzending op 06.05.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Dart - het individuele trofeebeeldje voor grote momenten

Ons trofeebeeldje Dart schittert als individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Laat de grote dag onsterfelijk worden voor uw prijswinnaars en vier momenten die voor emoties zorgen met het trofeebeeldje Dart!

Dankzij zijn individuele uitstraling fascineert ons trofeebeeldje Dart deelnemers en bezoekers vanaf het eerste moment. Dart is een echte blikvanger en is daarmee de hoogste erkenning voor bijzondere prestaties.

Het vasthouden van de trofeefiguur Dart in uw handen is een adembenemend gevoel dat de trotse winnaar niet meer loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Onze trofeefiguur Dart heeft een afmeting van 23,6 cm en overtuigt door zijn exclusieve uitstraling.

Het trofeebeeldje Dart kan worden geïndividualiseerd en staat symbool voor een bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 805 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het trofeebeeldje Dart is een prijs voor de dartssport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Dart is perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van zandsteen in zandsteen bereikt Dart een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schildje in zilver bijzonder goed tot zijn recht. Dart is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Dart zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Met Dart heeft onze catalogus een heel bijzonder trofeebeeldje voor u in petto.

Ook Dart scoort tot in het kleinste detail met zijn individuele kenmerken en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Schenk uw winnaars een perfect teken van overwinning en een zeer persoonlijk aandenken.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en een grondige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk, dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar de winnaar jaren na het toernooi of de wedstrijd nog steeds trots op is.

U hebt het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de juiste trofee beeldje voor uw eer krijgt!

Weet u niet zeker of de Dart trofee beeldje de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452015871

EAN-Code

4054047010436

Grootte

23,6 cm

Gewicht

805 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

11,6 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.