De trofee figuur "Boogschutter" is een gepersonaliseerde prijs voor wedstrijden, verkrijgbaar in drie maten en overtuigt door exclusief design en hoogwaardige materialen. De solide basis van zandsteen en het oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud geven het figuurtje een uniek design.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker contourfiguur Boogschutter oud goud op zandsteen 21.9cm
Beker contourfiguur Boogschutter oud goud op zandsteen 21.9cm
Verzending op 06.05.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Shooter - een persoonlijke prijs voor grote momenten

Onze trofeeën serie Shooter overtuigt als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elk toernooi en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Maak de belangrijkste dag van uw winnaars onvergetelijk en vier met uw trofeeën beeldje Shooter momenten die voor grote emoties zorgen!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigt de trofeeën beeldje Shooter deelnemers en gasten in een mum van tijd. Sagittarius is een echt sieraad en toont daarmee de hoogste eer voor uitstekende vaardigheden.

Het vasthouden van het trofeebeeldje Sagittarius in uw handen is een adembenemend gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 21.9 cm, overtuigt Sagittarius met zijn exclusieve uitstraling.

Het trofeefiguur Sagittarius kan worden geïndividualiseerd en staat symbool voor een heel bijzondere glansrijke overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 726 g ligt het trofeefiguur Sagittarius perfect in de hand.

Onze trofeeënschutter is een onderscheiding uit onze productlijn trofeeënfiguren en is speciaal ontwikkeld voor schietwedstrijden.

De trofeeënschutter past precies bij uw individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van zandsteen in zandsteen bereikt Schütze een uniek ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Op de basis komt het schild in zilver bijzonder goed tot zijn recht. Door individualisering wordt Schütze net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het bekerfiguur Schütze zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment trofeefiguren is er voor iedereen een geschikt trofeefiguurtje.

Zoals alle producten in ons assortiment scoort ook Schütze in alle opzichten met zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal.

Draag uw winnaars een perfect symbool van de overwinning en een ontroerend aandenken op.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol product dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Maak kennis met ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - dat is waar wij voor branden!

U weet niet of de trofee beeldje schutter perfect past bij uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

452015661

EAN-Code

4054047010450

Grootte

21,9 cm

Gewicht

726 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

99 mm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.