Bekerbeeldje "Schermen" is een unieke prijs voor succesvolle schermers. Verkrijgbaar in 3 maten, aanpasbaar en gemaakt van hoge kwaliteit zamak en zandsteen. Graveerplaatjes worden met laser gegraveerd. Een langdurige herinnering aan succes.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker contourfiguur schermen oud goud op zandsteen 24.6cm
Beker contourfiguur schermen oud goud op zandsteen 24.6cm
Verzending op 03.05.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Schermen - een trofeebeeldje voor een geweldige dag

Een trofeebeeldje van de serie Schermen inspireert als onmiskenbare blikvanger bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor de desbetreffende gelegenheid.

Leg de grote Dag voor uw kampioenen voor altijd vast en vier met het trofeebeeldje Schermen momenten die voor emoties zorgen!

Door zijn unieke uiterlijk overtuigt ons trofeebeeldje Schermen gasten en deelnemers in een mum van tijd. Schermen is een echte blikvanger en is daarmee de hoogste waardering voor grote vaardigheden.

Het bekerbeeldje schermen in de handen houden is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 24,6 cm tot 24.6 cm, maakt het schermen indruk met zijn succesvolle ontwerp.

Het schermtrofeebeeldje kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht tussen 785 g en 785 g ligt het schermtrofeebeeldje perfect in de hand.

Onze schermtrofee beeldje is een award uit onze productlijn van trofeeën en is speciaal ontworpen voor schermwedstrijden.

Als een eeuwig aandenken is de schermtrofee beeldje een perfecte match voor uw eigen wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stabiele voet van zandsteen in zandsteen bereikt de schermtrofee een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schild in zilver op de voet geeft de trofeefiguur een persoonlijke uitstraling. Schermen wordt door individualisering even uniek als een wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur schermen een persoonlijk karakter. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Onze productselectie trofeefiguren bevat vele hoogwaardige trofeefiguren voor u.

Schermers boeien niet alleen door hun individuele kenmerken, maar ook in de kleinste details door de hoogste kwaliteit in verwerking en materiaal - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Voor uw kampioenen biedt de schermtrofee een volmaakte bekroning van hun overwinning en een kostbaar aandenken aan het moment van succes.

Elk trofeebeeldje is dankzij ons zorgvuldige productieproces en strenge kwaliteitscontrole een duurzaam en waardevol product, waar de winnaar nog lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement goed uitziet.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en weten dat u voor uw wedstrijd precies de juiste trofeebeeldjes nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het trofeebeeldje dat bij u past - daar branden wij voor!

Vraagt u zich af of het beeldje van de schermtrofee perfect past bij uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452015701

EAN-Code

4054047010283

Grootte

24,6 cm

Gewicht

785 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,6 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.