De hoefijzertrofee is een exclusief en op maat gemaakt product voor de paardensport. Met een hoogte van 22,7 cm en een gewicht van 703 g is het een perfecte trofee voor superieure prestaties.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker contour figuur hoefijzer oud goud op zandsteen 22.7cm
Beker contour figuur hoefijzer oud goud op zandsteen 22.7cm
Verzending op 30.04.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Hoefijzer - het perfecte trofeebeeldje voor een bijzonder moment

Ons trofeebeeldje Hoefijzer schittert als individuele bekroning van de dag op elk toernooi en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Maak de belangrijkste dag onvergetelijk voor uw prijswinnaars en vier momenten die voor emoties zorgen met ons trofeebeeldje Hoefijzer!

Met zijn unieke ontwerp inspireert ons trofeebeeldje Hoefijzer alle deelnemers en gasten in een mum van tijd. Het hoefijzer is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de grootste erkenning voor superieure vaardigheden.

Het vasthouden van het trofeebeeldje Hoefijzer in uw handen is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet meer loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Ons trofeebeeldje Hoefijzer heeft een hoogte van 22,7 cm en overtuigt door zijn exclusieve ontwerp.

Het trofeebeeldje Hoefijzer is aanpasbaar en staat symbool voor een bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Hoefijzer weegt 703 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Hoefijzer is een onderscheiding voor de paardensport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Hufeisen past perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van waardevol zamak in antiek goud en een solide voet van zandsteen in zandsteen bereikt Hufeisen een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schild in zilver komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Het hoefijzer is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Hoefijzer zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, en zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de sokkel.

In onze catalogus staat met Hoefijzer een buitengewoon trofeefiguur voor u klaar.

Hoefijzer overtuigt niet alleen met zijn individuele vormentaal, maar ook in alle nuances door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Voor uw kampioenen is het trofeebeeldje Horseshoe een triomfantelijk aandenken aan hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het moment van succes.

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk, waar elke winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een goed figuur slaat.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de specialisten op het gebied van trofeeën. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - daar branden wij voor!

U weet niet of het trofeebeeldje hoefijzer perfect bij uw wedstrijd past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452015721

EAN-Code

4054047010290

Grootte

22,7 cm

Gewicht

703 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

10,7 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.