De Musiknote trofee beeldje is een persoonlijke prijs voor uitstekende prestaties in de muzieksport. Met zijn unieke ontwerp van hoogwaardig zamak en zandsteen is het een blikvanger bij elke wedstrijd.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker contour figuur muzieknoot oud goud op zandsteen 24.3cm
Beker contour figuur muzieknoot oud goud op zandsteen 24.3cm
Verzending op 30.04.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Musiknote - een persoonlijke prijs voor een geweldige dag

Onze Musiknote trofee beeldje inspireert als een zeer persoonlijk hoogtepunt op elk toernooi en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Laat de belangrijkste dag voor uw winnaars onsterfelijk worden en beleef momenten die voor emoties zorgen met uw Musiknote trofee beeldje!

Door zijn speciale ontwerp fascineert de Musiknote trofee beeldje gasten en deelnemers op het eerste moment. Musiknote is een echte blikvanger en toont daarmee de grootste waardering voor uitstekende vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Musiknote in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet meer loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Ons trofeebeeldje Musiknote is 24,3 cm hoog en boeit door zijn geslaagde design.

Het Musiknote trofeebeeldje kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een bijzonder schitterende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 707 g ligt het Musiknote trofeebeeldje perfect in de hand.

Ons Musiknote trofeebeeldje is een prijs voor de muzieksport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het bekerbeeldje Musiknote past perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stabiele voet van zandsteen in zandsteen bereikt Musiknote een uniek design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in zilver op de voet geeft het bekerbeeldje een persoonlijke uitstraling. Musiknote is zo uniek als een wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het Musiknote bekerbeeldje zijn persoonlijke karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van de eer ook na jaren nog herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in zilver en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Musiknote is het juiste trofeefiguur en iets heel bijzonders en van uitgelezen kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment overtuigt ook Musiknote tot in het kleinste detail door zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking.

Een volmaakte overwinningsprijs en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het Musiknote trofeebeeldje betekent voor uw winnaars.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam stuk van hoge kwaliteit, dat er op elk evenement goed uitziet - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het trofeebeeldje dat bij u past - daar geven wij alles voor!

U vraagt zich af of het trofeebeeldje Musiknote precies bij uw toernooi past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452015771

EAN-Code

4054047010344

Grootte

24,3 cm

Gewicht

707 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

30.04.2018
Jens G.  door Großpostwitz
Toller Pokal.