Het pistool is een trofeebeeldje met een uniek ontwerp, perfect voor de schietsport. Het heeft een afmeting van 24,4 cm, een gewicht van 713 g en een basis van zandsteen. Het trofeebeeldje is aanpasbaar en kan worden gepersonaliseerd door het te graveren met moderne lasertechnologie.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker contourfiguur pistool oud goud op zandsteen 24.4cm
Beker contourfiguur pistool oud goud op zandsteen 24.4cm
Verzending op 03.05.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Pistol - een perfect trofeebeeldje voor de speciale gelegenheid

Ons trofeebeeldje Pistol inspireert als individuele blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Maak de belangrijkste dag van uw winnaars onvergetelijk en vier momenten die voor grote emoties zorgen met uw trofeebeeldje Pistol!

Dankzij het unieke ontwerp maakt ons trofeebeeldje Pistol in een mum van tijd indruk op deelnemers en gasten. Pistol is een echte lust voor het oog en biedt daarmee de grootste eer voor grote prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Pistol in je handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon pure vreugde geeft.

Ons trofeebeeldje Pistol heeft een afmeting van 24,4 cm en maakt indruk dankzij het geslaagde ontwerp.

Het trofeebeeldje Pistol kan worden aangepast en symboliseert een bijzonder schitterende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 713 g ligt het trofeebeeldje Pistol perfect in de hand.

Het trofeebeeldje Pistol is een onderscheiding voor de schietsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Pistole past perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van zandsteen in zandsteen bereikt Pistole een prachtig ontwerp dat ambitie wekt en inspireert tot topprestaties.

Op de voet komt het schild in zilver bijzonder goed tot zijn recht. Door individualisering wordt Pistole net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Pistole zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in zilver en is afgestemd op de trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Ons assortiment bevat met Pistol een buitengewoon trofeefiguur voor u.

Pistol scoort met zijn bijzondere eigenschappen tot in het kleinste detail en door de hoogste eisen aan materialen en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het trofeefiguur Pistol een triomfantelijk embleem van de overwinning en een waardevol aandenken aan het hoogste moment.

Dankzij een grondige kwaliteitscontrole en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol product waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Wij zijn deskundige contacten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - daar branden wij voor!

Vraagt u zich nog steeds af of het pistool met trofeebeeldje wel precies bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

452015711

EAN-Code

4054047010467

Grootte

24,4 cm

Gewicht

713 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,4 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.