Het trofeebeeldje Rugby is een exclusief en gepersonaliseerd symbool van de rugbysport, dat dient als onderscheiding voor uitmuntendheid in wedstrijden. Het is gemaakt van zamak, heeft een afmeting van 24,3 cm en weegt 731 g.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker contour figuur Rugby oud goud op zandsteen 24.3cm
Beker contour figuur Rugby oud goud op zandsteen 24.3cm
Verzending op 30.04.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Rugby - precies goed voor een grandioze prijsuitreiking

Het trofeebeeldje Rugby inspireert als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de gelegenheid.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw winnaars en beleef met uw trofeebeeldje Rugby momenten die u zich voor altijd zult herinneren!

Met zijn unieke ontwerp maakt het trofeebeeldje Rugby op het eerste gezicht indruk op deelnemers en gasten. Rugby is een echte blikvanger en toont daarmee de grootste waardering voor uitstekende vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Rugby in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hartslag doet stijgen.

Het trofeebeeldje Rugby heeft een afmeting van 24.3 cm en maakt indruk dankzij zijn exclusieve uitstraling.

Het trofeebeeldje Rugby is aanpasbaar en staat symbool voor een zeer bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Rugby weegt 731 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Rugby is een onderscheiding voor de rugbysport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Rugby past precies bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide voet van zandsteen in zandsteen bereikt Rugby een sterk designeffect dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in zilver komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Rugby wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft de Rugby-trofee zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in zilver zijn afgestemd op het trofeebeeldje en op de afmetingen van de voet.

Met Rugby heeft ons assortiment een heel bijzonder trofeebeeldje in petto.

Ook Rugby scoort in alle opzichten met zijn individuele vormentaal en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Met het Rugby trofeebeeldje geeft u uw kampioenen een triomfantelijke onderscheiding voor hun overwinning en een heel persoonlijk aandenken aan het opperste moment.

Elk trofeebeeldje is een duurzaam en waardevol stuk dat er op elk evenement geweldig uitziet, dankzij regelmatige kwaliteitscontroles en een nauwgezet productieproces - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en zijn ervan overtuigd dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het bekerbeeldje dat bij u past - daar doen wij ons best voor!

U weet niet zeker of het bekerbeeldje Rugby het juiste is voor uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452015851

EAN-Code

4054047010412

Grootte

24,3 cm

Gewicht

731 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.