Het schaakfiguur is een trofeefiguur met een uniek ontwerp en een afmeting van 24,4 cm. Het is gemaakt van hoogwaardig zamak en een basis van zandsteen en is speciaal ontworpen voor de schaaksport.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 03.05.2024
Bekers contour figuur schaakstuk oud goud op zandsteen 24,4cm
Bekers contour figuur schaakstuk oud goud op zandsteen 24,4cm
Verzending op 03.05.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Schaakfiguur - een trofee figuur voor een speciaal moment

De trofee figuur schaakfiguur schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt op elk toernooi en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Leg de belangrijkste dag voor de winnaars voor altijd vast en vier met uw trofee figuur schaakfiguur momenten die voor grote emoties zorgen!

Door zijn unieke uiterlijk maakt onze trofee figuur schaakfiguur op het eerste gezicht indruk op deelnemers en bezoekers. Het schaakfiguur is een echte lust voor het oog en toont zo het perfecte eerbetoon aan unieke vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om het trofeefiguur schaakfiguur in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon pure vreugde.

Ons trofeefiguur schaakfiguur heeft een afmeting van 24,4 cm en maakt indruk dankzij het geslaagde ontwerp.

De personaliseerbare trofee figuur schaak symboliseert een zeer bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee figuur is 717 g en zorgt ervoor dat de trofee figuur perfect in de hand ligt.

Onze trofee figuur schaak is een prijs voor de schaaksport en is speciaal ontworpen voor deze sport. Het trofeefiguur schaakfiguur past perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een stevige voet van zandsteen in zandsteen bereikt schaakfiguur een unieke uitstraling die de kijker onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schild in zilver bijzonder goed tot zijn recht. Schaakfiguur wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het schaakfiguur zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in zilver en is afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de voet.

Schaakfiguur is het bijpassende trofeefiguur en een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Schaakfiguur overtuigt ook tot in het kleinste detail door zijn individuele kenmerken en door de hoogste normen van materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het schaakfiguur een perfect symbool van de overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het moment van succes.

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en strenge kwaliteitscontroles is elk afzonderlijk trofeefiguur een waardevol en duurzaam product dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar jaren na het evenement of de wedstrijd nog steeds trots op zal zijn.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeefiguur voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat u de eer krijgt met het trofeebeeldje dat bij u past!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje het beste bij uw toernooi past? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel consult.

Artikelnr

452015571

EAN-Code

4054047010160

Grootte

24,4 cm

Gewicht

717 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,4 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

20.09.2014
Christoph Z.  door Eggenburg
Turnier
28.03.2014
Herbert K.  door Aachen
Produkt wie beschrieben. Sockel und Standfigur schön. Die Gravurplakette war etwas lieblos (zu viel Kleber)aufgeklebt.