De "Cyclist" trofee beeldje is een personaliseerbare award voor de wielersport. Het unieke ontwerp van zamak en zandsteen met een zilveren Graveerplaatje maakt het tot een onvergetelijk aandenken en een perfecte decoratie voor in de vitrine of op de plank.
vanaf 40,87 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker contour figuur fietser oud goud op zandsteen 24.5cm
Beker contour figuur fietser oud goud op zandsteen 24.5cm
Verzending op 06.05.2024
40,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Cyclist - ideaal voor een geslaagd evenement

Ons bekerbeeldje Cyclist schittert als een onmiskenbaar hoogtepunt op elk toernooi en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Leg de belangrijkste dag voor uw winnaars voor altijd vast en beleef met ons bekerbeeldje Cyclist momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigt ons bekerbeeldje Cyclist deelnemers en gasten in een mum van tijd. Cyclist is een echte lust voor het oog en toont daarmee de grootste eer voor superieure vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het bekerbeeldje Cyclist in je handen te houden, dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hartslag verhoogt.

Het bekerbeeldje Cyclist heeft een afmeting van 24,5 cm en maakt indruk met zijn geslaagde verschijning.

De personaliseerbare trofee-figuurtje fietser symboliseert een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofee-figuurtje is 766 g en zorgt ervoor dat het trofee-figuurtje perfect in de hand ligt.

Het trofee-figuurtje fietser is een onderscheiding voor de wielersport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het bekerbeeldje fietser precies bij uw zeer individuele wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van zandsteen in zandsteen bereikt fietser een uniek design dat ambitie wekt en tot topprestaties aanzet.

Het schildje in zilver komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Individualisering maakt Cyclist net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Gravure op maat met moderne lasertechnologie geeft het bekerbeeldje van Cyclist zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in zilver zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Cyclist iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Ook in alle nuances scoort Cyclist met zijn speciale kenmerken en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Een triomfantelijke overwinningsonderscheiding en een ontroerend aandenken aan het moment suprême - dat is wat het trofeebeeldje fietser voor uw winnaars betekent.

Door onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk, waar elke winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd trots op kan zijn - en dat bij elke gelegenheid een mooi figuur slaat.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het voor u geschikte bekerfiguur - daarvoor doen wij ons uiterste best!

Weet u niet zeker of het bekerfiguur wielrenner de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452015601

EAN-Code

4054047010191

Grootte

24,5 cm

Gewicht

766 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Zandsteen

Kleur

Lengte

50 mm

Breedte

40 mm

Hoogte

12,0 cm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

22 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

14.05.2014
Lucas S.  door Steinen
Hochwertiger Look dank massiven Materialien zu tollem Preis. Wird als Wanderpokal verwendet.
24.11.2013
Michael A.  door Kettig
Für unsere Vereinswertung