Het beeldje van de wielertrofee is een personaliseerbare trofee voor wielrennen, met een hoogte van 22 cm en een gewicht van 312 g. Het oppervlak van kwaliteitshout en de gouden basis geven een sterk designeffect.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker wielrennen hout 22,0cm
Beker wielrennen hout 22,0cm
Verzending op 10.05.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Cycling - ideaal voor een speciaal moment

Het Cycling trofeebeeldje schittert als individuele blikvanger bij elke wedstrijd en is precies goed voor de gelegenheid.

Maak de grote dag van uw winnaars onvergetelijk en beleef momenten van grote emotie met het Cycling trofeebeeldje!

Dankzij het unieke ontwerp zal het Cycling trofeebeeldje deelnemers en gasten in een mum van tijd fascineren. Cycling is een echte blikvanger en toont daarmee de hoogste eer voor grote vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om de Cycling trofee beeldje in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hartslag verhoogt.

De Cycling trofee beeldje heeft een hoogte van 22,0 cm en maakt indruk met zijn succesvolle verschijning.

Het wielertrofeebeeldje kan worden aangepast en symboliseert een bijzonder schitterende overwinning na een uitstekende prestatie.

Cycling heeft een gewicht van 312 g en ligt dus perfect in de hand.

Het wielertrofeebeeldje is een onderscheiding voor de wielersport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. De trofee figuur wielrennen past precies bij uw persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van kwaliteitshout in bruin en een solide basis van hout in bruin bereikt wielrennen een sterk design effect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud op de basis geeft de trofee figuur een persoonlijke uitstraling. Door individualisering wordt het wielrennen net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur wielrennen een persoonlijk karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de sokkel.

Met Radsport staat in onze catalogus een hoogwaardig trofeefiguurtje voor u klaar.

Zoals alle producten in ons assortiment scoort Radsport ook in de kleinste details met zijn speciale kenmerken en door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal.

Voor uw kampioenen is het wielertrofeebeeldje een triomfantelijk symbool van de overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het moment van succes.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam product waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op kan zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen met het voor u geschikte bekerfiguur kunt beleven - daarvoor geven wij het beste van onszelf!

U weet niet of het fietsende bekerfiguur werkelijk precies bij uw evenement past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

453050342

EAN-Code

4054047197847

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

312 g

Lengte

14,0 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,0 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.