Het Honkbal trofeebeeldje is een uitstekende keuze voor speciale onderscheidingen in de honkbalsport. Met een afmeting van 23,0 cm en een gewicht van 305 g heeft het een unieke uitstraling dankzij het ontwerp in kwaliteitshout en een gouden Graveerplaatje. Het kan worden aangepast en is een duurzaam aandenken aan het hoogste moment.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker Honkbal hout 23,0cm
Beker Honkbal hout 23,0cm
Verzending op 06.05.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Baseball - ideaal voor een speciale prijsuitreiking

Het Baseball trofeebeeldje schittert als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is afgestemd op het perfecte moment.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw prijswinnaars en beleef momenten om nooit te vergeten met uw Baseball trofeebeeldje!

Dankzij het unieke ontwerp fascineert ons Baseball trofeebeeldje alle gasten en deelnemers in een mum van tijd. Honkbal is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de hoogste eer voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het Honkbal trofeebeeldje in uw handen te houden, dat de gelukkige winnaar volledig vervult en gewoon een sterke indruk maakt.

Ons Honkbal trofeebeeldje heeft een afmeting van 23,0 cm en maakt indruk met zijn geslaagde verschijning.

De Baseball trofee beeldje kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzonder schitterende overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 305 g ligt de Baseball trofee beeldje perfect in de hand.

Onze Baseball trofee beeldje is een onderscheiding voor de honkbalsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken is de Baseball trofee beeldje precies goed voor uw eigen individuele wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van kwaliteitshout in bruin en een solide basis van hout in bruin bereikt Baseball een unieke uitstraling die de kijker onmiddellijk boeit.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Baseball is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een individuele gravure met moderne lasertechniek krijgt het bekerfiguur Baseball zijn persoonlijke touch. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzame kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Baseball iets uitzonderlijks en van uitgelezen kwaliteit.

Ook Baseball overtuigt tot in het kleinste detail door zijn individuele kenmerken en de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het Baseball trofeebeeldje een perfect symbool van de overwinning en een waardevol aandenken aan het ultieme moment.

Dankzij de strenge kwaliteitscontrole en het nauwgezet gecontroleerde productieproces is elk afzonderlijk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar elke winnaar jaren na het evenement of de wedstrijd nog steeds trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u uw eer kunt houden met het trofee beeldje dat bij u past!

U weet niet of het trofee beeldje baseball precies bij uw wedstrijd past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

453050182

EAN-Code

4054047197724

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

305 g

Lengte

15,0 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

23,0 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.