Mountainbike trofee beeldje is een aanpasbare Trofeeën met een hoogte van 22,5 cm en een gewicht van 308 g. Het is gemaakt van hoogwaardig hout en een goudkleurig schild op de basis, dat kan worden gepersonaliseerd.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker houten mountainbike 22,5cm
Beker houten mountainbike 22,5cm
Verzending op 29.04.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Mountainbike - ideaal voor een speciaal moment

Onze trofee-figuur Mountainbike overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment.

Leg de grote dag van uw kampioenen voor altijd vast en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met uw trofee-figuur Mountainbike!

Dankzij het speciale ontwerp inspireert onze trofee-figuur Mountainbike gasten en deelnemers onmiddellijk. Mountainbike is een echte blikvanger en is daarom de hoogste waardering voor superieure vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de trofee beeldje Mountainbike in uw handen te houden, die de trotse winnaar volledig vervult en gewoonweg pure vreugde geeft.

Onze trofee beeldje Mountainbike heeft een hoogte van 22,5 cm en maakt indruk met zijn succesvolle ontwerp.

De personaliseerbare trofee beeldje Mountainbike symboliseert een zeer speciale glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 308 g, past de trofee beeldje Mountainbike perfect in de hand.

De trofee beeldje Mountainbike is een prijs voor wielersport en is speciaal ontworpen voor deze sport. Het trofeebeeldje Mountainbike past precies bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig hout in bruin en een stabiele basis van hout in bruin bereikt Mountainbike een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Mountainbike wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Mountainbike zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Mountainbike iets uitzonderlijks en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle trofeefiguren in ons assortiment scoort ook Mountainbike met zijn individuele kenmerken en uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal tot in het kleinste detail.

Voor uw kampioenen is het trofeefiguurtje Mountainbike een perfect symbool van de overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij een strenge kwaliteitscontrole en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk dat bij elke gelegenheid een goed figuur slaat - en waar de winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als deskundige contacten in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u voor uw evenement het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het voor u juiste trofeebeeldje!

U denkt nog na of het trofeebeeldje mountainbike het juiste is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

453050302

EAN-Code

4054047198110

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

308 g

Lengte

15,5 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,5 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.