De Trofee voor paarden is een personaliseerbare prijs voor ruiterevenementen met een hoogte van 22,0 cm en een gewicht van 317 g. Het unieke ontwerp met een massief houten voetstuk en een goudkleurig Graveerplaatje geeft het beeldje een persoonlijk tintje en maakt het tot een onvergetelijk aandenken.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 13.05.2024
Beker houten paard 22,0cm
Beker houten paard 22,0cm
Verzending op 13.05.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Paard - een perfect trofeebeeldje voor een speciaal moment

Ons trofeebeeldje Paard overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor het speciale evenement.

Laat de belangrijkste dag voor de winnaars onvergetelijk worden en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met het trofeebeeldje Paard!

Dankzij het speciale ontwerp fascineert ons trofeebeeldje Paard deelnemers en bezoekers onmiddellijk. Paard is een echte blikvanger en biedt daarmee de grootste waardering voor grote prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje paard in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons trofeebeeldje paard heeft een hoogte van 22,0 cm en overtuigt door zijn waardevolle uitstraling.

De personaliseerbare trofee beeldje paard is een symbool van een zeer bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 317 g past de trofee beeldje paard perfect in de hand.

Onze trofee beeldje paard is een prijs voor de paardensport en is speciaal ontworpen voor deze sport. Het trofeebeeldje Paard past perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol hout in bruin en een solide basis van hout in bruin, bereikt Paard een uniek ontwerp dat ambitie opwekt en motiveert tot topprestaties.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Paard is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeebeeldje Paard zijn persoonlijke karakter. Hierdoor zal elke winnaar zich het moment van eer zelfs jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de sokkel.

Ons assortiment bevat met Paard een heel bijzonder trofeefiguurtje voor u.

Paard maakt niet alleen indruk door zijn bijzondere eigenschappen, maar ook in alle opzichten door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw kampioenen met het trofeebeeldje paard een perfect teken van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het hoogste moment.

Elk trofeebeeldje is door onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole een duurzaam en waardevol stuk, dat bij elk evenement een mooi figuur slaat - en waarop de winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd trots zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de specialisten op het gebied van trofeeën. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - daar branden wij voor!

U denkt nog na of het trofeebeeldje paard het juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

453050252

EAN-Code

4054047198042

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

317 g

Lengte

15,5 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,0 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.