De trofee figurine tennisracket is een personaliseerbare prijs voor uitstekende prestaties in tennis. Met zijn geslaagde ontwerp, hoogwaardige materialen en een afmeting van 22,0 cm inspireert hij zowel deelnemers als gasten.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker houten tennisracket 22,0cm
Beker houten tennisracket 22,0cm
Verzending op 10.05.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Tennisracket - precies het juiste ding voor de speciale gelegenheid

Onze trofeefiguur Tennisracket overtuigt als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Laat de belangrijkste dag van uw winnaars vereeuwigen en beleef met de trofeefiguur Tennisracket momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het speciale ontwerp inspireert de trofeefiguur Tennisracket gasten en deelnemers onmiddellijk. Het tennisracket is een echte lust voor het oog en is daarmee de grootste erkenning voor uitstekende vaardigheden.

Het vasthouden van het trofeefiguurtje Tennisracket in de handen is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons trofeefiguurtje Tennisracket is 22,0 cm hoog en inspireert met zijn geslaagde ontwerp.

Het trofeebeeldje tennisracket kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een zeer bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 233 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje tennisracket is een onderscheiding voor de tennissport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Tennis Racket perfect voor uw eigen persoonlijke competitie en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig hout in bruin en een solide basis van hout in bruin bereikt Tennis Racket een sterk designeffect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Tennisracket is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguurtje Tennisracket zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeefiguurtje tennisracket iets buitengewoons en van de hoogste kwaliteit.

Tennisracket boeit niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook in elk detail door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Presenteer uw kampioenen met het trofeebeeldje tennisracket een triomfantelijke onderscheiding van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het hoogste moment.

Door onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol product, waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een mooi figuur slaat.

Wij zijn competente contactpersonen in de trofeeënbranche en weten dat u voor uw wedstrijd precies het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat het beste bij u past - daar doen wij ons best voor!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje tennisracket perfect bij uw wedstrijd past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

453050112

EAN-Code

4054047197045

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

233 g

Lengte

11,0 cm

Breedte

12,0 cm

Hoogte

22,0 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.