Het beeldje van de voetbaltrofee is een individuele prijs voor uitstekende vaardigheden in het voetbal. Met een afmeting van 22 cm en een gewicht van 254 g heeft het een oppervlak van waardevol bruin hout en een stevige houten voet met een gouden schild. Het beeldje kan worden gepersonaliseerd met een gravure en is een duurzaam souvenir van hoge kwaliteit.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 15.05.2024
Bekers houten voetbal 22,0cm
Bekers houten voetbal 22,0cm
verzending vandaag
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Voetbal - een perfect trofeebeeldje voor grote momenten

Het trofeebeeldje Voetbal inspireert als individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de winnaars en beleef momenten die voor grote emoties zorgen met het trofeebeeldje Voetbal!

Dankzij het speciale ontwerp inspireert ons trofeebeeldje Voetbal deelnemers en bezoekers onmiddellijk. Voetbal is een echte blikvanger en biedt daarmee de hoogste eer voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Voetbal in je handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Het trofeebeeldje Voetbal heeft een afmeting van 22,0 cm en inspireert dankzij het exclusieve ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje voetbal staat symbool voor een bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

voetbal heeft een gewicht van 254 g en ligt dus perfect in de hand.

Het trofeebeeldje voetbal is een onderscheiding voor de voetbalsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het bekerbeeldje voetbal past precies bij uw zeer persoonlijke gebeurtenis en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van kostbaar hout in bruin en een stevige voet van hout in bruin bereikt voetbal een uniek design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de voet geeft het bekerbeeldje een persoonlijke uitstraling. Voetbal is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek geeft het bekerfiguurtje voetbal zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeebeeldje voetbal iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle trofeebeeldjes in ons assortiment overtuigt ook voetbal in alle nuances met hun individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Schenk uw winnaars met de Trofeeën voetbal een triomfantelijke onderscheiding van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan het hoogste moment.

Dankzij de strenge kwaliteitscontrole en het nauwgezette productieproces is elk afzonderlijk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk, waar elke winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd nog trots op zal zijn - en dat bij elke gelegenheid een mooi figuur slaat.

U hebt precies de juiste trofeeën nodig voor uw evenement. Wij zijn de specialisten op het gebied van trofeeën. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat het beste bij u past - wij doen ons uiterste best!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje voetbal precies bij uw toernooi past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

453050282

EAN-Code

4054047197700

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

254 g

Lengte

15,0 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,0 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.