Het voetbaldoelpunt trofee beeldje is een individuele prijs voor een succesvol evenement. Met zijn unieke ontwerp en grootte van 22,5 cm is het een perfecte erkenning voor grote prestaties in het voetbal.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker houten voetbaldoel 22,5cm
Beker houten voetbaldoel 22,5cm
Verzending op 30.04.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Voetbaldoel - een individuele prijs voor een geslaagd evenement

Het trofeebeeldje voetbaldoel schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt op elk toernooi en is precies goed voor het speciale evenement.

Laat de belangrijkste dag voor uw kampioenen onsterfelijk worden en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met het trofeebeeldje voetbaldoel!

Door het unieke ontwerp maakt ons trofeebeeldje voetbaldoel op het eerste gezicht indruk op alle gasten en deelnemers. Het voetbaldoel is een echte blikvanger en is daarmee de perfecte erkenning voor grote prestaties.

Het vasthouden van het trofeebeeldje voetbaldoel in je handen is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Het trofeebeeldje voetbaldoel is 22,5 cm hoog en overtuigt dankzij het geslaagde ontwerp.

Het voetbaldoel trofee beeldje kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 300 g ligt het voetbaldoel trofee beeldje perfect in de hand.

Ons voetbaldoel trofee beeldje is een trofee voor de voetbalsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Soccer Goal ideaal voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig hout in bruin en een solide basis van hout in bruin bereikt Soccer Goal een unieke uitstraling die de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Voetbaldoel wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur voetbaldoel zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

Soccer Goal is het bijpassende trofeefiguurtje en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Tot in de kleinste details scoort ook Soccer Goal met zijn individuele kenmerken en met de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw winnaars met het trofeebeeldje voetbaldoel een perfect teken van overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en grondige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het bekerbeeldje dat bij u past - daar doen wij ons uiterste best voor!

Vraagt u zich nog steeds af of het bekerbeeldje voetbaldoelpunt geschikt is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

453050142

EAN-Code

4054047198073

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

300 g

Lengte

17,0 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,5 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.