Beker beeldje "Voetbalschoen" is een unieke prijs voor uitzonderlijke prestaties in het voetbal. Het heeft een afmeting van 22,5 cm, een gewicht van 297 g en een oppervlak van hoogwaardig hout in bruin en een stevige basis van hout in bruin. De individuele gravure maakt er een onvergetelijk aandenken van.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker houten voetbalschoen 22,5cm
Beker houten voetbalschoen 22,5cm
verzending vandaag
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Voetbalschoen - precies goed voor een speciale prijsuitreiking

Het trofeebeeldje Voetbalschoen schittert als individueel hoogtepunt van de dag op elk toernooi en is precies goed voor de gelegenheid.

Leg de grote dag van uw prijswinnaars voor altijd vast en vier momenten om nooit te vergeten met het trofeebeeldje Voetbalschoen!

Met zijn unieke uiterlijk maakt ons trofeebeeldje Voetbalschoen op het eerste gezicht indruk op gasten en deelnemers. Voetbalschoen is een prachtig sieraad en is daarmee de hoogste waardering voor uitzonderlijke prestaties.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Voetbalschoen in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons trofeebeeldje Voetbalschoen heeft een afmeting van 22.5 cm en inspireert dankzij het waardevolle ontwerp.

De personaliseerbare trofee figurine voetbalschoen staat als symbool voor een zeer bijzondere eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Voetbalschoen heeft een gewicht van 297 g en ligt dus perfect in de hand.

Onze trofee figurine voetbalschoen is een onderscheiding voor de voetbalsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje Voetbalschoen is perfect voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig hout in bruin en een stevige voet van hout in bruin bereikt Voetbalschoen een unieke uitstraling die de kijker onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Voetbalschoen is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur voetbalschoen zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

Graveerplaatje voetbalschoen is het bijpassende trofeefiguurtje en iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

Graveerplaatje voetbalschoen scoort in elk detail door zijn individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Presenteer uw winnaars met het trofeefiguurtje voetbalschoen een perfect teken van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons nauwgezet gecontroleerd productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles, is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk dat een groot statement zal maken op elk evenement - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn deskundige contacten in de trofeeënindustrie, en we weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het trofeebeeldje dat bij u past!

U weet niet of het trofeebeeldje voetbal precies bij uw wedstrijd past? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

453050782

EAN-Code

4054047198097

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

297 g

Lengte

13,0 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,5 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

24.05.2022
Christian I.  door Grömitz
Mal was anderes, schöner Pokal für den Torjäger