De trofee beeldje "Basketballer" is een individuele prijs voor uitstekende prestaties in basketbal. Verkrijgbaar in 3 maten en met een persoonlijke gravure, maakt het beeldje indruk met zijn unieke ontwerp van goudkleurige kunststof en witte marmeren voet. Een duurzaam aandenken voor elke trotse winnaar.
vanaf 9,86 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker kunststof figuur basketballer goud op wit marmeren voet 18,5cm
Beker kunststof figuur basketballer goud op wit marmeren voet 18,5cm
verzending vandaag
11,07 € *
Stk.
Beker kunststof figuur basketballer goud op wit marmeren voet 17,5cm
Beker kunststof figuur basketballer goud op wit marmeren voet 17,5cm
verzending vandaag
10,53 € *
Stk.
Beker kunststof figuur basketballer goud op wit marmeren voet 16,5cm
Beker kunststof figuur basketballer goud op wit marmeren voet 16,5cm
verzending vandaag
9,86 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Basketballer - een individuele prijs voor een geweldige dag

Elk trofeebeeldje uit onze serie Basketballer overtuigt als een zeer persoonlijk hoogtepunt op elk toernooi en is precies goed voor het perfecte moment.

Laat de belangrijkste dag van uw winnaars onvergetelijk worden en beleef momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met uw trofeebeeldje Basketballer!

Door zijn unieke uiterlijk inspireert het trofeebeeldje Basketballer bezoekers en deelnemers op het eerste gezicht. Vrouwelijke basketballer is een echte blikvanger en toont daarmee de hoogste eer voor uitstekende vaardigheden.

De trofee beeldje vrouwelijke basketballer in de handen houden is een adembenemend gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 16,5 cm tot 18.5 cm, overtuigt Basketball Player met zijn waardevolle ontwerp.

De personaliseerbare trofee beeldje Basketball Player staat als symbool voor een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht tussen 246 g en 458 g, past de trofee beeldje Basketball Player perfect in de hand.

De vrouwelijke basketbalspeelster trofee beeldje maakt deel uit van onze trofee beeldje productlijn en is speciaal ontwikkeld voor de basketbalsport.

De vrouwelijke basketbalspeelster trofee beeldje is perfect voor uw eigen evenement en is ook geschikt als een blijvend aandenken voor de vitrine of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol kunststof in goud en een solide basis van marmer in wit bereikt Basketball Player een uniek ontwerp dat verlangens opwekt en motiveert tot topprestaties.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Basketballer is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofee-figuurtje basketballer haar persoonlijke uitdrukking. Zo zal elke winnaar zich het eremoment ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeebeeldje en op de afmetingen van de voet.

In ons assortiment trofeefiguren is er voor iedereen een geschikt trofeebeeldje.

Zoals alle producten in ons assortiment overtuigt ook Basketballer in elk opzicht door zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal.

Geef uw kampioenen een perfecte herinnering aan hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het moment van succes - met de trofee figuur Basketball Player .

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elk trofee beeldje een duurzaam en waardevol product waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement geweldig uitziet.

Wij zijn experts in de trofeeën industrie en zijn ervan overtuigd dat u precies de juiste trofee beeldje nodig heeft voor uw evenement. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - dat is waar wij ons best voor doen!

U weet niet of de vrouwelijke basketballer trofee beeldje de juiste is voor uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

309216507 309236507 309226507

EAN-Code

4054047084512 4054047083201 4054047083218

Grootte

16,5 cm 18,5 cm 17,5 cm

Gewicht

246 g 458 g 352 g

Opzettende

geschroefd geschroefd geschroefd

Graveerschild kleur

 
 
 

Figuur

Grootte

14,5 cm 14,5 cm 14,5 cm

Materiaal

Kunststof Kunststof Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer Marmer Marmer

Kleur

Lengte

65 mm 65 mm 65 mm

Breedte

65 mm 65 mm 65 mm

Hoogte

20 mm 40 mm 30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm 55 mm 55 mm

Hoogte van de graveerplaat

15 mm 30 mm 20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.