Cheerleader Pyramid - het perfecte trofeebeeldje voor de speciale gelegenheid

Ons trofeebeeldje Cheerleader Pyramid schittert op elk toernooi als individueel hoogtepunt van de dag en is precies goed voor de speciale gebeurtenis.

Maak de grote dag van uw kampioenen onvergetelijk en vier momenten die grote emoties oproepen met ons trofeebeeldje Cheerleader Pyramid!

Met zijn unieke uiterlijk maakt ons trofeebeeldje Cheerleader Pyramid in een mum van tijd indruk op deelnemers en gasten. Cheerleader Pyramid is een echte lust voor het oog en is dus de perfecte waardering voor unieke vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Cheerleader Pyramid in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon een sterke indruk maakt.

Ons trofeebeeldje Cheerleader Pyramid is 16.3 cm hoog en inspireert met zijn waardevolle optiek.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Cheerleader Piramide symboliseert een zeer bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Cheerleader Piramide heeft een gewicht van 234 g en ligt dus perfect in de hand.

Het trofeebeeldje Cheerleader Piramide is een prijs voor de sport cheerleading en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeefiguur Cheerleader Pyramid is perfect voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van kostbaar ijzer in zilver en een solide basis van marmer in zwart bereikt Cheerleader Pyramid een sterk design effect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Cheerleader Pyramid wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door een individuele gravure met moderne lasertechnologie krijgt het trofeeënfiguur Cheerleader Pyramid zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes van duurzame kunststof in goud worden op de trofeefiguur en de afmetingen van de voet afgestemd.

Onze catalogus bevat met Cheerleader Pyramid een buitengewone trofeefiguur voor u.

Cheerleader Pyramid overtuigt in elk detail door zijn individuele vormentaal en door de hoogste eisen aan afwerking en materiaal - net als alle producten in ons assortiment.

Een triomfantelijke overwinningsonderscheiding en een zeer persoonlijk aandenken aan het hoogste moment - dat is wat de Cheerleader Pyramid trofee beeldje betekent voor uw winnaars.

Door onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole, is elke afzonderlijke trofee beeldje een waardevol en duurzaam stuk dat een grote indruk zal maken op elk evenement - en waar elke winnaar trots op zal zijn, zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd.

Wij zijn experts in de trofeeën industrie en we weten dat u precies de juiste trofee beeldje nodig heeft voor uw evenement. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw wedstrijd. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u uw prijzen kunt houden met het trofeebeeldje dat bij u past!

Vraagt u zich af of het trofeebeeldje Cheerleader Pyramid perfect past bij uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

309001478

EAN-Code

4054047035064

Grootte

16,3 cm

Gewicht

234 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

14,3 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

39 g

Lengte

11,5 cm

Breedte

37 mm

Hoogte

14,3 cm

Draad

6,35 mm

Draadlengte

15 mm

Opzettende

geschroefd

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Gewicht

189 g

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

20 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

15 mm

Combi-metalen ring

Kleur

Gewicht

3 g

Lengte

15 mm

Breedte

15 mm

Hoogte

60 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.