Cheerleader Pyramid - een succesvolle prijs voor de speciale gelegenheid

Ons trofeebeeldje Cheerleader Pyramid schittert als onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Maak de belangrijkste dag van uw kampioenen onvergetelijk en vier momenten die voor grote emoties zorgen met het trofeebeeldje Cheerleader Pyramid!

Dankzij zijn individuele uitstraling overtuigt het trofeebeeldje Cheerleader Pyramid deelnemers en bezoekers op het eerste gezicht. Cheerleader Piramide is een echt sieraad en toont daarmee de hoogste eer voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Cheerleader Piramide in de handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Het trofeebeeldje Cheerleader Piramide is 17,3 cm hoog en maakt indruk dankzij het waardevolle ontwerp.

De aanpasbare trofee beeldje Cheerleader Piramide is een symbool van een zeer bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 334 g ligt het trofee beeldje Cheerleader Piramide perfect in de hand.

Ons trofee beeldje Cheerleader Piramide is een prijs voor de cheerleading sport en is speciaal ontworpen voor deze sport. Het trofeebeeldje Cheerleader Pyramid is perfect voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in bruin en een stevige basis van marmer in zwart, bereikt Cheerleader Pyramid een uniek ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Cheerleader Pyramid is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguurtje Cheerleader Pyramid een persoonlijk karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Onze catalogus bevat met Cheerleader Pyramid een hoogwaardig trofeefiguurtje voor u.

Ook Cheerleader Pyramid maakt in alle opzichten indruk door zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Schenk uw kampioenen een perfecte onderscheiding van hun overwinning en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - met de trofee-figuur Cheerleader Pyramid.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofee-figuurtje een waardevol en duurzaam stuk dat er bij elke gelegenheid geweldig uitziet - en waar elke winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als specialisten in de trofeeënindustrie weten wij dat u de juiste trofee-figuurtje voor uw wedstrijd nodig hebt. Maak kennis met ons volledige assortiment voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het voor u geschikte bekerfiguur - daar geven wij alles voor!

U vraagt zich af of het Cheerleader Pyramid bekerfiguur het juiste is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

309002478

EAN-Code

4054047035057

Grootte

17,3 cm

Gewicht

334 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

14,3 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

39 g

Lengte

11,5 cm

Breedte

37 mm

Hoogte

14,3 cm

Draad

6,35 mm

Draadlengte

15 mm

Opzettende

geschroefd

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Gewicht

293 g

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

1 g

Lengte

17 mm

Breedte

18 mm

Hoogte

18 mm

Draad

6,35 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.