De cheerleaderpiramide is een individueel trofeebeeldje voor cheerleading. Met een hoogte van 18,3 cm en een gewicht van 440 g overtuigt het door zijn exclusieve ontwerp en is het een uniek aandenken door een persoonlijke gravure.
17,97 € *
Verzending op 03.05.2024
Cheerleader Pyramide - een persoonlijke prijs voor een speciale prijsuitreiking

Onze trofee figurine Cheerleader Pyramide schittert als een individuele bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Laat de grote dag onvergetelijk worden voor de prijswinnaars en beleef momenten met uw trofee figurine Cheerleader Pyramide die voor altijd herinnerd zullen worden!

Met zijn unieke ontwerp overtuigt de trofee figurine Cheerleader Pyramide deelnemers en bezoekers op het eerste moment. Cheerleader Pyramide is een echte lust voor het oog en biedt daarmee de hoogste waardering voor grote prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Cheerleader Pyramide in handen te houden, dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Het trofeebeeldje Cheerleader Pyramide heeft een hoogte van 18.3 cm en inspireert met zijn exclusieve ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Cheerleader Piramide symboliseert een heel bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Cheerleader Piramide weegt 440 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Cheerleader Piramide is een prijs voor de cheerleadersport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Cheerleader Pyramid perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in bruin en een stevige voet van marmer in zwart bereikt Cheerleader Pyramid een sterk designeffect dat ambitie wekt en motiveert tot topprestaties.

Het schildje in goud komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Cheerleader Pyramid wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het Cheerleader Pyramid trofeefiguur zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes van duurzame kunststof in goud zijn afgestemd op de trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is de trofeefiguur Cheerleader Pyramid iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment bekoort ook Cheerleader Pyramid tot in het kleinste detail door zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in verwerking en materiaal.

Een triomfantelijke kampioenschapsprijs en een kostbaar aandenken aan het ultieme moment - dat is wat het trofeebeeldje Cheerleader Pyramid betekent voor uw winnaars.

Dankzij een strenge kwaliteitscontrole en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elk afzonderlijk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar de winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Maak kennis met ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Wij geven u alles om uw huldigingen uit te voeren met het voor u geschikte bekerfiguur!

Vraagt u zich nog steeds af of het bekerfiguur Cheerleader Pyramid optimaal bij uw evenement past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

309003478

EAN-Code

4054047035040

Grootte

18,3 cm

Gewicht

440 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

14,3 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

39 g

Lengte

11,5 cm

Breedte

37 mm

Hoogte

14,3 cm

Draad

6,35 mm

Draadlengte

15 mm

Opzettende

geschroefd

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Gewicht

380 g

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

40 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

1,8 g

Lengte

30 mm

Breedte

18 mm

Hoogte

18 mm

Draad

6,35 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

19.05.2015
Karsten S.  door Berlin
Geschenk