Gymnastiek Dames - een individuele prijs voor een speciaal moment

De Gymnastiek Dames trofee beeldje overtuigt als een zeer persoonlijke blikvanger op elk toernooi en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Laat de grote dag van uw winnaars onvergetelijk worden en beleef momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met onze Gymnastiek Dames trofee beeldje!

Dankzij het speciale ontwerp inspireert onze Gymnastiek Dames trofee beeldje deelnemers en gasten op het eerste gezicht. Gymnastiek Dames is een echte blikvanger en is daarmee de perfecte waardering voor uitstekende vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Gymnastiek Dames in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar nooit meer loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons trofeebeeldje Gymnastiek Dames heeft een hoogte van 16,3 cm en maakt indruk met zijn exclusieve uitstraling.

De trofee figuur Gymnastiek Dames kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee figuur is 236 g en zorgt ervoor dat de trofee figuur perfect in de hand ligt.

Onze trofee figuur Gymnastiek Dames is een prijs voor de Gymnastiek sport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje Gymnastics Ladies perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van kostbaar ijzer in zilver en een stabiele voet van marmer in wit bereikt Gymnastics Ladies een uniek ontwerp dat ambitie wekt en motiveert tot topprestaties.

Het schild in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Gymnastiek Dames is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeebeeldje Gymnastiek Dames zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnares terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Met Gymnastics Ladies staat in onze catalogus een buitengewoon trofeefiguurtje voor u klaar.

Zoals alle producten in ons assortiment overtuigt ook Gymnastics Ladies in alle nuances door zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal.

Voor uw winnaars is het trofeebeeldje Gymnastics Ladies een triomfantelijk symbool van de overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk, waar elke winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd trots op kan zijn - en dat bij elk evenement een mooi figuur slaat.

U heeft voor uw evenement precies het juiste trofeebeeldje nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen met het voor u geschikte trofeefiguur kunt beleven - daarvoor geven wij alles!

U vraagt zich af of het trofeefiguur Gymnastiek dames het juiste is voor uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

303335054

EAN-Code

4054047165457

Grootte

16,3 cm

Gewicht

236 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

14,3 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

27 g

Lengte

88 mm

Breedte

38 mm

Hoogte

14,3 cm

Draad

6,35 mm

Draadlengte

15 mm

Opzettende

geschroefd

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Gewicht

189 g

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

20 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

15 mm

Combi-metalen ring

Kleur

Gewicht

3 g

Lengte

15 mm

Breedte

15 mm

Hoogte

60 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.