Konijn - ideaal voor een geweldige dag

Ons trofeebeeldje Konijn overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de dag bij elk toernooi en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Laat de belangrijkste dag voor uw kampioenen onsterfelijk worden en vier met uw trofeebeeldje Konijn momenten die voor emoties zorgen!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigt het trofeebeeldje Konijn deelnemers en gasten op het eerste gezicht. Haas is een echte blikvanger en vormt zo de perfecte erkenning voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Haas in uw handen te houden, dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons trofeebeeldje Haas is 11,2 cm hoog en maakt indruk met zijn exclusieve ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Haas symboliseert een bijzonder eervolle triomf, behaald na een uitstekende prestatie.

Haas weegt 358 g en ligt dus perfect in de hand.

Het trofeebeeldje Haas is een prijs voor de diersport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Haas past precies bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol kunststof in bruin en een solide basis van marmer in zwart bereikt Haas een unieke uitstraling die de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in zilver komt op de basis bijzonder goed uit. Haas wordt door individualisering even uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Haas een persoonlijk karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, en is afgestemd op het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Haas iets heel bijzonders en van uitgelezen kwaliteit.

Ook Haas overtuigt in alle nuances door zijn individuele kenmerken en door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Presenteer uw kampioenen met een triomfantelijk symbool van de overwinning en een waardevol aandenken aan het moment van succes - met de Haas trofee beeldje.

Dankzij onze zorgvuldige productieproces en regelmatige kwaliteitscontrole, elke trofee beeldje is een hoge kwaliteit, duurzaam stuk dat elke winnaar zal trots zijn op voor jaren na het evenement of de wedstrijd - en zal er geweldig uitzien op elk evenement.

Wij zijn experts in de trofee-industrie en weten dat u precies de juiste trofee beeldje voor uw evenement nodig heeft. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofee beeldje dat bij u past - daar doen wij ons uiterste best voor!

U vraagt zich af of het trofee beeldje konijn wel precies past bij uw wedstrijd? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

309123741

EAN-Code

4054047105361

Grootte

11,2 cm

Gewicht

358 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

82 mm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

65 g

Lengte

88 mm

Breedte

37 mm

Hoogte

82 mm

Draad

6,35 mm

Draadlengte

15 mm

Opzettende

geschroefd

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Gewicht

293 g

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

1 g

Lengte

17 mm

Breedte

18 mm

Hoogte

18 mm

Draad

6,35 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.