Wheelchair Rider - perfect voor de speciale gelegenheid

Ons trofeebeeldje Wheelchair Rider schittert bij elke wedstrijd als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw kampioenen en vier momenten die voor emoties zorgen met het trofeebeeldje Wheelchair Rider!

Dankzij het speciale ontwerp fascineert ons trofeebeeldje Wheelchair Rider deelnemers en bezoekers in een mum van tijd. Rolstoelrijder is een echte lust voor het oog en biedt daarmee de hoogste waardering voor bijzondere prestaties.

Het vasthouden van het trofeebeeldje Rolstoelrijder in de handen is een adembenemend gevoel dat de trotse winnaar niet meer loslaat en simpelweg voor kippenvel zorgt.

Het trofeebeeldje Rolstoelrijder heeft een afmeting van 18,3 cm en maakt indruk met zijn geslaagde ontwerp.

Het trofeebeeldje rolstoelrijder kan worden aangepast en symboliseert een bijzonder schitterende overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 484 g ligt het trofeebeeldje rolstoelrijder perfect in de hand.

Het trofeebeeldje rolstoelrijder is een onderscheiding voor de rolstoelsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje Rolstoelrijder precies bij uw individuele wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in bruin en een solide basis van marmer in wit bereikt Rolstoelrijder een unieke uitstraling die de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Wheelchair Driver is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeebeeldje Wheelchair Driver haar persoonlijke karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van de eer ook na jaren nog herinneren. De graveerplaat van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de voet.

Rolstoelrijder is het bijpassende trofeefiguur en iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

Rolstoelrijder maakt niet alleen indruk met zijn bijzondere eigenschappen, maar ook tot in het kleinste detail door de hoogste normen van materialen en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Een triomfantelijke overwinningsonderscheiding en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - dat is het trofeebeeldje Rolstoelrijder voor uw winnaars.

Door onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk, waar elke winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd trots op kan zijn - en dat bij elk evenement een mooi figuur slaat.

Wij zijn competente contactpersonen in de trofeeënbranche en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig heeft. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen met het voor u geschikte trofeebeeldje kunt beleven - daarvoor doen wij ons uiterste best!

Vraagt u zich nog steeds af of het trofeebeeldje rolstoelrijder het geschikte beeldje voor uw wedstrijd is? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

3093366054

EAN-Code

4054047158398

Grootte

18,3 cm

Gewicht

484 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

14,3 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

64 g

Lengte

45 mm

Breedte

38 mm

Hoogte

14,3 cm

Draad

6,35 mm

Draadlengte

15 mm

Opzettende

geschroefd

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Gewicht

380 g

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

40 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

1,8 g

Lengte

30 mm

Breedte

18 mm

Hoogte

18 mm

Draad

6,35 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.