De vrouwelijke tafeltennisster trofee beeldje is een onderscheidende prijs voor bijzondere prestaties in tafeltenniscompetities. Het is verkrijgbaar in drie verschillende maten en is gemaakt van waardevol kunststof in goud met een stevige voet van zwart marmer.
vanaf 14,04 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker kunststof figuur tafeltennisser goud op zwart marmeren voet 16,8cm
Beker kunststof figuur tafeltennisser goud op zwart marmeren voet 16,8cm
verzending vandaag
16,94 € *
Stk.
Beker kunststof figuur tafeltennisser goud op zwart marmeren voet 15.8cm
Beker kunststof figuur tafeltennisser goud op zwart marmeren voet 15.8cm
verzending vandaag
14,52 € *
Stk.
Beker kunststof figuur tafeltennisser goud op zwart marmeren voet 14.8cm
Beker kunststof figuur tafeltennisser goud op zwart marmeren voet 14.8cm
verzending vandaag
14,04 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Vrouwelijke tafeltennisster - ideaal voor een speciaal moment

Onze trofee-figuurtje serie vrouwelijke tafeltennisster overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Leg de belangrijkste dag voor uw kampioenen voor altijd vast en vier momenten die voor grote emoties zorgen met het trofee-figuurtje vrouwelijke tafeltennisster!

Door het unieke ontwerp maakt het trofee-figuurtje vrouwelijke tafeltennisster in een mum van tijd indruk op deelnemers en bezoekers. Tafeltennisster is een echte lust voor het oog en toont daarmee de hoogste waardering voor superieure vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Tafeltennisster in handen te houden, dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hartslag verhoogt.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 14,8 cm tot 16.8 cm, maakt Table Tennis Player indruk dankzij zijn succesvolle verschijning.

De personaliseerbare trofee beeldje tafeltennisser symboliseert een bijzonder eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee beeldje tafeltennisser varieert van 233 g tot 439 g en zorgt ervoor dat de trofee beeldje perfect in de hand past.

Ons trofeebeeldje vrouwelijke tafeltennisster behoort tot onze productlijn trofeefiguren en is speciaal ontwikkeld voor dierentoernooien.

Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje vrouwelijke tafeltennisster precies bij uw eigen wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol kunststof in goud en een stevige voet van marmer in zwart bereikt Tischtennisspielerin een prachtig design dat verlangens wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Vrouwelijke tafeltennisster is zo uniek als de competitie zelf.

Door een individuele gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofee-figuur vrouwelijke tafeltennisster zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud en zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment trofeefiguren is elk trofeefiguurtje iets heel bijzonders.

Ook de vrouwelijke tafeltennisser scoort in al zijn nuances met zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Met de vrouwelijke tafeltennisster trofee beeldje, wijdt u aan uw winnaars een perfect teken van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan hun moment van geluk.

Elke trofee beeldje is een duurzaam en waardevol product dankzij grondige kwaliteitscontrole en een nauwlettend gecontroleerd productieproces dat een grote indruk zal maken op elk evenement - en een waar elke winnaar trots op zal zijn voor jaren na het evenement of de wedstrijd.

Wij zijn experts in de trofee-industrie en weten dat u precies de juiste trofee beeldje nodig heeft voor uw evenement. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofee beeldje dat bij u past - wij doen ons uiterste best!

U weet niet zeker of het vrouwelijke tafeltennis speler trofee beeldje geschikt is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

309001008 309003008 309002008

EAN-Code

4054047002936 4054047002950 4054047002943

Grootte

14,8 cm 16,8 cm 15,8 cm

Gewicht

233 g 439 g 332 g

Opzettende

geschroefd geschroefd geschroefd

Graveerschild kleur

 
 
 

Figuur

Grootte

12,8 cm 12,8 cm 12,8 cm

Materiaal

Kunststof Kunststof Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer Marmer Marmer

Kleur

Lengte

65 mm 65 mm 65 mm

Breedte

65 mm 65 mm 65 mm

Hoogte

20 mm 40 mm 30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm 55 mm 55 mm

Hoogte van de graveerplaat

15 mm 30 mm 20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

20.08.2013
Jan K.  door Hettstedt
Tischtennisturnier Tischtennisvereine Super Qualität