Het trofeebeeldje "Voetballer" is een onderscheiding voor uitstekende prestaties in het voetbal. Het individueel graveerbare beeldje is verkrijgbaar in drie verschillende maten en heeft een oppervlak van hoogwaardig goudkleurig kunststof en een stevige voet van wit marmer.
vanaf 6,72 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker kunststof figuur voetballer goud op wit marmeren voet 15,4cm
Beker kunststof figuur voetballer goud op wit marmeren voet 15,4cm
verzending vandaag
7,93 € *
Stk.
Beker kunststof figuur voetballer goud op wit marmeren voet 14,4cm
Beker kunststof figuur voetballer goud op wit marmeren voet 14,4cm
verzending vandaag
7,38 € *
Stk.
Beker kunststof figuur voetballer goud op wit marmeren voet 13,4cm
Beker kunststof figuur voetballer goud op wit marmeren voet 13,4cm
verzending vandaag
6,72 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Footballer - de perfecte trofee beeldje voor een geweldige dag

Onze trofee beeldje serie Footballer inspireert als een onderscheidende bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Laat de belangrijkste dag van uw winnaars onvergetelijk worden en beleef momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met onze trofee beeldje Footballer!

Dankzij het speciale ontwerp inspireert onze trofee beeldje Footballer alle deelnemers en gasten in een mum van tijd. Footballer is een prachtig sieraad en vormt daarmee het perfecte eerbetoon aan uitstekende prestaties.

Het vasthouden van het trofeebeeldje Footballer in je handen is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 13.4 cm tot 15,4 cm, Fußballer maakt indruk met zijn exclusieve look.

De personaliseerbare trofee beeldje Fußballer symboliseert een zeer speciale glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht tussen 240 g en 453 g, de trofee beeldje Fußballer past perfect in de hand.

Trofeeën Fußballer is een award uit onze productlijn van trofeeën en is speciaal ontwikkeld voor de voetbalsport.

Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Fußballer ideaal voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in goud en een stabiele voet van marmer in wit bereikt Fußballer een prachtig design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud komt op de voet bijzonder goed tot zijn recht. Door de individualisering wordt Fußballer net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Fußballer een persoonlijk karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

Ons assortiment trofeefiguren heeft vele zeer bijzondere trofeefiguren voor u in petto.

Ook Fußballer bekoort in al zijn nuances door zijn individuele vormtaal en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het trofeebeeldje Fußballer een perfect symbool van hun kampioenschap en een waardevol aandenken aan het moment van succes.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol product dat er bij elke gelegenheid goed uitziet - en waar elke winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie begrijpen wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige reeks producten voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het trofeebeeldje dat bij u past - daar branden wij voor!

U weet niet of het trofeebeeldje voetballer perfect past bij uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

309233515 309223515 309213515

EAN-Code

4054047088497 4054047088503 4054047088596

Grootte

15,4 cm 14,4 cm 13,4 cm

Gewicht

453 g 346 g 240 g

Opzettende

geschroefd geschroefd geschroefd

Graveerschild kleur

 
 
 

Figuur

Grootte

11,4 cm 11,4 cm 11,4 cm

Materiaal

Kunststof Kunststof Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer Marmer Marmer

Kleur

Lengte

65 mm 65 mm 65 mm

Breedte

65 mm 65 mm 65 mm

Hoogte

40 mm 30 mm 20 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm 55 mm 55 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm 20 mm 15 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.