Bekerbeeldje windhond is een waardevol en aanpasbaar souvenir voor succesvolle deelnemers aan hondensporten. Het is verkrijgbaar in drie verschillende maten, heeft een uniek ontwerp met expressieve vorm en is gemaakt van hoogwaardig plastic en marmer.
vanaf 10,29 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker kunststof figuur windhond goud op zwart marmeren voet 12,6cm
Beker kunststof figuur windhond goud op zwart marmeren voet 12,6cm
verzending vandaag
13,19 € *
Stk.
Beker kunststof figuur windhond goud op zwart marmeren voet 11,6cm
Beker kunststof figuur windhond goud op zwart marmeren voet 11,6cm
verzending vandaag
10,77 € *
Stk.
Beker kunststof figuur windhond goud op zwart marmeren voet 10,6cm
Beker kunststof figuur windhond goud op zwart marmeren voet 10,6cm
verzending vandaag
10,29 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Greyhound - precies het juiste voor een speciale prijsuitreiking

Een trofeebeeldje uit de Greyhound-serie schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw prijswinnaars en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met ons Greyhound-trofeebeeldje!

Door het unieke ontwerp inspireert ons Greyhound-trofeebeeldje onmiddellijk alle gasten en deelnemers. Greyhound is een echt sieraad en biedt zo de grootste erkenning voor grote prestaties.

Het vasthouden van de trofee beeldje Greyhound in uw handen is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar nooit meer loslaat en gewoon kippenvel geeft.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 10,6 cm tot 12.6 cm, Greyhound boeit dankzij zijn waardevolle ontwerp.

De personaliseerbare trofee beeldje Greyhound staat als symbool voor een zeer speciale eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht tussen 230 g en 437 g, de trofee beeldje Greyhound past perfect in de hand.

De trofee beeldje Greyhound behoort tot onze productlijn trofee beeldjes en is speciaal ontwikkeld voor de hondensport.

Als een blijvend aandenken past de trofee beeldje Greyhound perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in goud en een stevige voet van marmer in zwart bereikt Greyhound een uniek design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Greyhound wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeebeeldje Greyhound zijn persoonlijke uitdrukking. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud en zijn afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de sokkel.

In ons assortiment trofeebeeldjes is er voor iedereen een geschikt trofeebeeldje.

Ook Greyhound overtuigt tot in de kleinste details door zijn individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het trofeebeeldje Greyhound een perfect teken van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het moment van succes.

Dankzij regelmatige kwaliteitscontroles en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elk trofeebeeldje een duurzaam stuk van hoge kwaliteit dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en zijn ervan overtuigd dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Beleef uw eer met de juiste trofee beeldje voor u - daar geven wij alles voor!

U vraagt zich af of de trofee beeldje windhond echt precies past bij uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

309001377 309002377 309003377

EAN-Code

4054047039536 4054047039529 4054047039512

Grootte

10,6 cm 11,6 cm 12,6 cm

Gewicht

230 g 330 g 437 g

Opzettende

geschroefd geschroefd geschroefd

Graveerschild kleur

 
 
 

Figuur

Grootte

86 mm 86 mm 86 mm

Materiaal

Kunststof Kunststof Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer Marmer Marmer

Kleur

Lengte

65 mm 65 mm 65 mm

Breedte

65 mm 65 mm 65 mm

Hoogte

20 mm 30 mm 40 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm 55 mm 55 mm

Hoogte van de graveerplaat

15 mm 20 mm 30 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

07.03.2018
Tanja S.  door Frankfurt am Main
schöne Figur entsprach genau dem Bild auf der Webseite. Gerne wieder.