Beker beeldje tennisser is een 17 cm hoge polyresin trofee in goud-zilver, speciaal ontworpen voor de tennissport. Het heeft een Graveerplaatje van duurzaam plastic in goud en is aanpasbaar.
vanaf 28,83 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker plaquette tennisser hars figuur 17,0cm
Beker plaquette tennisser hars figuur 17,0cm
Verzending op 10.05.2024
28,83 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Tennisser - een succesvolle prijs voor een bijzonder moment

Onze trofee figurine tennisser inspireert als een zeer persoonlijke blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de juiste gelegenheid.

Leg de grote dag voor uw winnaars voor altijd vast en beleef momenten die voor emoties zorgen met uw trofee figurine tennisser!

Dankzij het speciale ontwerp inspireert onze trofee figurine tennisser bezoekers en deelnemers onmiddellijk. Tennis Player is een echte lust voor het oog en is daarmee de perfecte waardering voor grote vaardigheden.

Het vasthouden van het trofeebeeldje Tennis Player in uw handen is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Ons trofeebeeldje Tennis Player is 17,0 cm hoog en maakt indruk met zijn waardevolle uitstraling.

Het personaliseerbare trofeebeeldje tennisser symboliseert een bijzonder schitterende overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 616 g ligt het trofeebeeldje tennisser perfect in de hand.

Het trofeebeeldje tennisser is een onderscheiding voor de tennissport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje tennisser perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig polyresin in goud-zilver en een stevige voet van polyresin in zilver bereikt tennisspeler een unieke uitstraling die de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud komt op de voet bijzonder goed uit. Tennis Player wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofee-figuur Tennis Player zijn persoonlijke touch. Zo zal iedere winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Ons assortiment bevat met Tennis Player een buitengewoon trofeefiguur voor u.

Tennis Player boeit niet alleen door zijn individuele kenmerken, maar ook in elk detail door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw winnaars met de trofeeënfiguur tennisser een triomfantelijke onderscheiding van hun overwinning en een ontroerend aandenken aan het moment van succes.

Elk individueel trofeeënfiguur is dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontroles een hoogwaardig en duurzaam stuk dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waarop de winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots zal zijn.

U hebt precies de juiste trofeeënfiguur voor uw evenement nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Ontdek ons complete aanbod voor uw wedstrijd. Wij geven alles om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het trofeebeeldje dat het beste bij u past!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje tennisser het juiste is voor uw toernooi? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

454090635

EAN-Code

4054047197151

Materiaal

Polyresin

Kleur

Gewicht

616 g

Lengte

20,5 cm

Breedte

40 mm

Hoogte

17,0 cm

Graveerplaatbreedte

90 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Opzettende

-

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

zilver

Basismateriaal

Polyresin
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.