Gymnastiek Dames - een individuele prijs voor de speciale gelegenheid

De Gymnastiek Dames trofee beeldje schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de bijbehorende gelegenheid.

Maak de belangrijkste dag voor uw kampioenen onvergetelijk en beleef momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met onze Gymnastiek Dames trofee beeldje!

Door het unieke ontwerp overtuigt onze Gymnastiek Dames trofee beeldje onmiddellijk alle deelnemers en gasten. Gymnastiek Dames is een echte lust voor het oog en is daarom het perfecte eerbetoon aan uitstekende prestaties.

Het vasthouden van de Gymnastiek Dames trofeefiguur in uw handen is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag op hol brengt.

Onze Gymnastiek Dames trofeefiguur heeft een afmeting van 17,3 cm en maakt indruk met zijn waardevolle uitstraling.

De trofee figuur Gymnastics Ladies kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een zeer bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 341 g ligt de trofee figuur Gymnastics Ladies perfect in de hand.

Onze trofee figuur Gymnastics Ladies is een prijs voor de Gymnastiek sport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. De Gymnastics Ladies trofee figuur is perfect voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in bruin en een solide basis van marmer in zwart, bereikt Gymnastics Ladies een unieke uitstraling die de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud is bijzonder goed geaccentueerd op de basis. Gymnastiek Dames is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie krijgt het trofeeënfiguur Gymnastiek Dames zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnares terugkijken op het moment van eer. De graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeefiguur Gymnastiek Dames iets buitengewoons en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle stukken in ons aanbod overtuigt Gymnastiek Dames in elk opzicht door zijn individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Geef uw kampioenen met de trofee figuur Gymnastiek Dames een triomfantelijke onderscheiding van hun kampioenschap en een waardevol souvenir van het hoogste moment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofee beeldje een duurzaam en waardevol stuk waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Wij zijn specialisten in de trofeeën industrie en weten dat u precies het juiste trofee beeldje nodig heeft voor uw evenement. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het juiste trofeebeeldje voor u!

U vraagt zich af of het trofeebeeldje Gymnastiek Dames precies past bij uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

303235054

EAN-Code

4054047165440

Grootte

17,3 cm

Gewicht

341 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

14,3 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Gewicht

27 g

Lengte

88 mm

Breedte

38 mm

Hoogte

14,3 cm

Draad

6,35 mm

Draadlengte

15 mm

Opzettende

geschroefd

Materiaal

Kunststof

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Kleur

Gewicht

1 g

Gewicht

293 g

Lengte

17 mm

Lengte

65 mm

Breedte

18 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

18 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Draad

6,35 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.