De springtrofee is een exclusief ontwerp voor de paardensport, verkrijgbaar in 3 maten en met aangepaste gravure. Het is gemaakt van plastic in goud met een basis in zwart marmer.
vanaf 11,92 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker kunststof figuur springend goud op zwart marmeren voet 12,8cm
Beker kunststof figuur springend goud op zwart marmeren voet 12,8cm
verzending vandaag
14,82 € *
Stk.
Beker plastic figuur springend goud op zwart marmeren voet 11,8cm
Beker plastic figuur springend goud op zwart marmeren voet 11,8cm
verzending vandaag
12,40 € *
Stk.
Beker kunststof figuur springend goud op zwart marmeren voet 10,8cm
Beker kunststof figuur springend goud op zwart marmeren voet 10,8cm
verzending vandaag
11,92 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Show Jumping - een persoonlijke trofee voor een geweldige dag

Een trofeebeeldje uit de serie Show Jumping inspireert als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag op elk concours en is precies op de gelegenheid afgestemd.

Leg de belangrijkste dag voor de winnaars voor altijd vast en vier momenten die voor grote emoties zorgen met het trofeebeeldje Show Jumping!

Dankzij het unieke ontwerp inspireert het trofeebeeldje Show Jumping alle gasten en deelnemers in een mum van tijd. Show jumping is een echte blikvanger en toont daarmee de grootste erkenning voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje show jumping in de handen te houden, dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon een sterke indruk maakt.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 10,8 cm tot 12.8 cm, overtuigt Show Jumping met zijn exclusieve design.

De personaliseerbare trofee beeldje Show Jumping symboliseert een zeer speciale glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee beeldje Show Jumping varieert van 238 g tot 444 g en zorgt ervoor dat de trofee beeldje perfect in de hand past.

Show Jumping behoort tot onze productlijn van trofeefiguren en is speciaal ontworpen voor de paardensport.

Het trofeefiguurtje Show Jumping past precies bij uw individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in goud en een stevige voet van marmer in zwart bereikt Show Jumping een sterk designeffect dat verlangens wekt en tot topprestaties aanzet.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Springen is zo uniek als een wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft de trofee figuur springen zijn persoonlijke uitdrukking. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes van duurzame kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de sokkel.

In onze productlijn van trofeefiguren is elk stuk iets heel bijzonders.

Showspringen overtuigt niet alleen door hun individuele kenmerken, maar ook in elk detail door de hoogste eisen aan afwerking en materiaal - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Schenk uw winnaars een perfect symbool van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan het moment van succes - met de trofee figuur springen.

Elk trofee beeldje is, dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontrole, een waardevol en duurzaam product waar elke winnaar nog lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als specialisten in de trofeeën industrie, weten wij dat u de juiste trofee beeldje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofee beeldje dat bij u past - wij doen ons uiterste best!

U weet niet zeker of het trofee beeldje springend precies bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

309003703 309003706 309003705

EAN-Code

4054047018753 4054047018777 4054047018760

Grootte

10,8 cm 12,8 cm 11,8 cm

Gewicht

238 g 444 g 337 g

Opzettende

geschroefd geschroefd geschroefd

Graveerschild kleur

 
 
 

Figuur

Grootte

88 mm 88 mm 88 mm

Materiaal

Kunststof Kunststof Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer Marmer Marmer

Kleur

Lengte

65 mm 65 mm 65 mm

Breedte

65 mm 65 mm 65 mm

Hoogte

20 mm 40 mm 30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm 55 mm 55 mm

Hoogte van de graveerplaat

15 mm 30 mm 20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.