Beker kunststof figuur waterpolo speler goud metallic op wit marmeren voet 16,3cm
Beker kunststof figuur waterpolo speler goud metallic op wit marmeren voet 16,3cm
Verzending op 02.05.2024
19,18 € *
Stk.
Beker kunststof figuur waterpolo speler zilver metallic op wit marmeren voet 15,3cm
Beker kunststof figuur waterpolo speler zilver metallic op wit marmeren voet 15,3cm
Verzending op 02.05.2024
16,40 € *
Stk.
Beker kunststof figuur waterpolo speler brons op wit marmeren voet 14,3cm
Beker kunststof figuur waterpolo speler brons op wit marmeren voet 14,3cm
Verzending op 02.05.2024
17,97 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Waterpolo - precies het juiste voor een groots evenement

Een trofeebeeldje van de serie Waterpolo schittert bij elke wedstrijd als onmiskenbare blikvanger en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Maak de belangrijkste dag voor uw winnaars onvergetelijk en beleef met uw trofeebeeldje Waterpolo momenten die u zich voor altijd zult herinneren!

Door het speciale ontwerp fascineert het trofeebeeldje Waterpolo alle deelnemers en gasten in een mum van tijd. Waterpolo speler is een echte lust voor het oog en is daarmee de hoogste eer voor unieke vaardigheden.

Het vasthouden van de trofee beeldje Waterpolo speler in je handen is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hartslag verhoogt.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 14,3 cm tot 16.3 cm, Water Baller overtuigt met zijn waardevolle ontwerp.

De personaliseerbare trofee beeldje Water Baller staat als symbool voor een zeer speciale glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Afhankelijk van het model, heeft Water Baller een gewicht van 298 g tot 510 g en past dus perfect in de hand.

De trofee beeldje waterpolo speler is een award uit onze productlijn trofee beeldjes en is speciaal ontwikkeld voor de waterpolo sport.

De trofee beeldje waterpolo speler past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als een blijvend souvenir voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardige kunststof in brons en een solide basis van marmer in wit bereikt Wasserballer een uniek ontwerp dat verlangens wekt en inspireert tot topprestaties.

Het schild in brons op de basis geeft het trofeefiguurtje een persoonlijke uitstraling. De waterpolospeler wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur waterpolospeler zijn persoonlijke uitdrukking. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in brons en zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de sokkel.

Ons assortiment trofeefiguren heeft vele zeer bijzondere trofeefiguren voor u in petto.

Waterpolospeler scoort niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook tot in het kleinste detail door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Een perfect teken van het kampioenschap en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het waterpolo trofeebeeldje betekent voor uw winnaars.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol product dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofee beeldje dat bij u past - daar doen wij ons uiterste best voor!

U denkt nog na of het trofee beeldje waterpolo speler perfect bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

309313513 309333513 309323513

EAN-Code

4054047165662 4054047165648 4054047165655

Grootte

14,3 cm 16,3 cm 15,3 cm

Gewicht

298 g 510 g 405 g

Opzettende

geschroefd geschroefd geschroefd

Graveerschild kleur

 
 
 

Figuur

Grootte

12,3 cm 12,3 cm 12,3 cm

Materiaal

Kunststof Kunststof Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer Marmer  

Kleur

 

Lengte

65 mm 65 mm  

Breedte

65 mm 65 mm  

Hoogte

20 mm 40 mm  

Graveerplaatbreedte

55 mm 55 mm  

Hoogte van de graveerplaat

15 mm 30 mm  
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.