De E-Sport trofee beeldje is een individuele prijs voor eSport spelers en maakt indruk met zijn succesvolle ontwerp, hoogwaardige afwerking en een formaat van 22 cm. Met uw eigen gravure wordt het beeldje een onvergetelijk aandenken.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker E-Sport hout 22,0cm
Beker E-Sport hout 22,0cm
Verzending op 10.05.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
E-Sport - het perfecte trofeebeeldje voor een bijzondere prijsuitreiking

Het trofeebeeldje E-Sport overtuigt als individuele bekroning van de dag bij elk toernooi en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Laat de belangrijkste dag voor de winnaars onsterfelijk worden en beleef momenten die voor emoties zorgen met ons trofeebeeldje E-Sport!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigt ons trofeebeeldje E-Sport alle gasten en deelnemers in een mum van tijd. E-Sport is een echte blikvanger en is daarmee de hoogste waardering voor grote prestaties.

Het is iets heel bijzonders om het E-Sport trofeebeeldje in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoonweg pure vreugde geeft.

Het E-Sport trofeebeeldje is 22.0 cm hoog en maakt indruk met zijn succesvolle verschijning.

Het personaliseerbare E-Sport trofeebeeldje symboliseert een bijzonder schitterende triomf na een uitstekende prestatie.

E-Sport weegt 314 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons E-Sport trofeebeeldje is een trofee voor spelsporten en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het E-Sport trofeebeeldje perfect bij uw eigen wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol hout in bruin en een solide basis van hout in bruin bereikt E-Sport een prachtig ontwerp dat ambitie opwekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schild in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. E-Sport is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het E-Sport trofeebeeldje zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment staat met E-Sport een heel bijzonder trofeefiguur voor u klaar.

E-Sport overtuigt tot in de kleinste details met zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in verwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Een triomfantelijk teken van de overwinning en een waardevol aandenken aan het moment van succes - dat is wat het E-Sport trofeefiguurtje betekent voor uw kampioenen.

Dankzij de strenge kwaliteitscontrole en het zorgvuldige productieproces is elk individueel trofeefiguurtje een waardevol en duurzaam product dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar elke winnaar jaren na het evenement of de wedstrijd nog steeds trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeefiguurtje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts in de trofeeënindustrie. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - wij doen ons uiterste best!

U weet niet zeker of het trofeebeeldje E-Sport het juiste is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

453050672

EAN-Code

4054047197809

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

314 g

Lengte

17,0 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,0 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.