De Trofee beeldje voetbal Economy is een personaliseerbare prijs voor de voetbalsport, die blijvende herinneringen creëert dankzij het unieke ontwerp en de hoogwaardige afwerking. Met een hoogte van 10,4 cm en een gewicht van 160 g is het een blikvanger voor elke wedstrijd.
vanaf 5,87 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker voetbal figuur Economie goud op zwart marmeren voet 10.4cm
Beker voetbal figuur Economie goud op zwart marmeren voet 10.4cm
Verzending op 30.04.2024
5,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Voetbalbeeldje Economy - perfect voor een geweldige dag

Ons trofeebeeldje Voetbalbeeldje Economy overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Laat de belangrijkste dag van uw prijswinnaars onvergetelijk worden en vier met ons trofeebeeldje Voetbalbeeldje Economy momenten die u zich voor altijd zult herinneren!

Dankzij het speciale design fascineert het trofeebeeldje Voetbalbeeldje Economy gasten en deelnemers onmiddellijk. Voetbalbeeldje Economy is een echte blikvanger en biedt daarmee de perfecte waardering voor uitstekende prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Voetbalbeeldje Economy in de handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar volledig vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons trofeebeeldje Voetbalbeeldje Economy is 10,4 cm hoog en overtuigt door zijn waardevolle uitstraling.

Het trofee figuurtje voetbal Economy is aanpasbaar en symboliseert een heel bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 160 g ligt het trofee figuurtje voetbal Economy perfect in de hand.

Ons trofee figuurtje voetbal Economy is een prijs voor de voetbalsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofee figuur voetbal Economy past perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol kunststof in goud en een stevige basis van marmer in zwart bereikt voetbal figuur Economy een uniek ontwerp dat verlangens wekt en aanzet tot nieuwe records.

Het schild in goud komt op de basis bijzonder goed tot zijn recht. Voetbalfiguur Economie wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het bekerfiguur Voetbalfiguur Economie een persoonlijk karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Voetbalfiguurtje Economy is het juiste trofeefiguurtje en iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

Ook tot in het kleinste detail overtuigt Voetbalfiguurtje Economy met zijn individuele vormtaal en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw winnaars met het trofeebeeldje voetbalbeeldje Economy een perfect teken van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment.

Elk trofeebeeldje is door onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole een duurzaam en waardevol product, dat er bij elk evenement goed uitziet - en waarop de winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd trots zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de specialisten voor de trofeeënindustrie. Ontdek ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofee beeldje dat bij u past - daar doen wij ons best voor!

U weet niet of het trofee beeldje voetbal economie het juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

309003046

EAN-Code

4054047036191

Grootte

10,4 cm

Gewicht

160 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

84 mm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Lengte

55 mm

Breedte

55 mm

Hoogte

20 mm

Graveerplaatbreedte

45 mm

Hoogte van de graveerplaat

15 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.