Het carnavalsmasker is een 21,3 cm hoog bokaalfiguurtje van zamak in antiek goud met een voetstuk van mahoniekleurig hout. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud en kan individueel worden gegraveerd.
vanaf 70,22 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker zamac figuur carnavalsmasker oud goud op mahonie houten voet 21,3cm
Beker zamac figuur carnavalsmasker oud goud op mahonie houten voet 21,3cm
Verzending op 02.05.2024
70,22 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Carnavalsmasker - een succesvolle onderscheiding voor een geweldige dag

Onze trofee figuur Carnavalsmasker schittert als een onmiskenbare bekroning van de dag op elk toernooi en is precies afgestemd op de juiste gelegenheid.

Laat de grote dag onsterfelijk worden voor de kampioenen en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met onze trofee figuur Carnavalsmasker!

Dankzij het unieke ontwerp fascineert de trofee figuur Carnavalsmasker onmiddellijk alle gasten en deelnemers. Het trofeebeeldje Carnival Mask is een prachtig sieraad en dus de grootste eer voor buitengewone prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Carnival Mask in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon een sterke indruk maakt.

Ons trofeebeeldje Carnival Mask is 21,3 cm hoog en inspireert met zijn waardevolle ontwerp.

Het trofeebeeldje carnavalsmasker kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een bijzondere eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje bedraagt 846 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje optimaal in de hand ligt.

Het trofeebeeldje carnavalsmasker is een onderscheiding voor de sport carnaval en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje carnavalsmasker precies bij uw heel persoonlijke wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol zamak in oud goud en een stabiele voet van hout in mahoniekleur bereikt het carnavalsmasker een sterk designeffect dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Carnival Mask is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur Carnival Mask zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzame kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Carnavalsmasker iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle stukken in ons assortiment overtuigt ook Carnavalsmasker in alle opzichten door zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking.

Schenk uw winnaars het trofeebeeldje Carnival Mask, een perfect teken van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan het ultieme moment.

Door onze speciale zorg bij de productie en de grondige kwaliteitscontrole is elk afzonderlijk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk, waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op kan zijn - en dat bij elke gelegenheid een goed figuur slaat.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het voor u passende trofeefiguur - daar doen wij ons uiterste best voor!

U weet niet zeker of het trofeefiguur carnavalsmasker perfect bij uw evenement past? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452001981

EAN-Code

4054047008631

Grootte

21,3 cm

Gewicht

846 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

18,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.