De Atleten trofee beeldje is een onderscheiding voor uitstekende prestaties in de atletiek. Met zijn unieke ontwerp en aangepaste gravure is het een onvergetelijk aandenken aan het speciale moment van eer.
vanaf 76,02 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker zamak figuur atleten oud goud op mahonie houten voet 21,5cm
Beker zamak figuur atleten oud goud op mahonie houten voet 21,5cm
Verzending op 02.05.2024
76,02 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Athletes - past perfect bij een succesvolle prijsuitreiking

Het trofeebeeldje Athletes schittert als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies op de juiste gelegenheid afgestemd.

Leg de grote dag voor de kampioenen voor altijd vast en beleef met ons trofeebeeldje Athletes onvergetelijke momenten!

Met zijn unieke design overtuigt het trofeebeeldje Athletes onmiddellijk alle deelnemers en gasten. Atleten is een echte lust voor het oog en toont daarmee de hoogste waardering voor unieke prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Atleten in de handen te houden, dat de gelukkige winnaar volledig vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Het trofeebeeldje Atleten heeft een afmeting van 21,5 cm en maakt indruk met zijn geslaagde ontwerp.

De personaliseerbare trofee beeldje atleten symboliseert een zeer bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee beeldje is 744 g en zorgt ervoor dat de trofee beeldje perfect in de hand past.

De trofee beeldje atleten is een prijs voor de atletiek sport en is speciaal ontworpen voor deze sport. Het trofeebeeldje Athlete is perfect voor uw eigen persoonlijke evenement en is ook een blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een massief houten basis in mahonie, bereikt Athlete een prachtig ontwerp dat ambitie opwekt en motiveert tot topprestaties.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Bekers is zo uniek als een wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeebeeldje Bekers zijn persoonlijke karakter. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. De graveerplaat is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Athlete is het juiste trofeefiguur en een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle trofeefiguren in ons assortiment overtuigt ook Athlete in elk detail door zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal.

Presenteer uw kampioenen met een perfecte herinnering aan hun kampioenschap en een waardevol aandenken.

Elk trofeebeeldje is een duurzaam en waardevol product dankzij grondige kwaliteitscontrole en een zorgvuldig productieproces dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u voor uw wedstrijd het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat het beste bij u past - daar doen wij ons best voor!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje atleten perfect bij uw evenement past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002631

EAN-Code

4054047009287

Grootte

21,5 cm

Gewicht

744 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

18,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.