Met een uniek ontwerp en hoogwaardige materialen is deze Beker een onvergetelijk aandenken aan het moment van geluk. De afmeting is 25 cm en het gewicht is 797 g. Hij kan worden aangepast en is gemaakt van hoogwaardig zamak in zilver met een stevige voet.
vanaf 68,87 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuur basketbal zilver op houten plank 25,0cm
Beker zamak figuur basketbal zilver op houten plank 25,0cm
Verzending op 29.04.2024
68,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Basketbal - een persoonlijke prijs voor een geweldige dag

Onze trofee beeldje Basketbal overtuigt als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies goed voor het speciale evenement.

Leg de geweldige dag voor uw winnaars voor altijd vast en vier momenten die voor emoties zorgen met onze trofee beeldje Basketbal!

Met zijn unieke ontwerp maakt de trofee beeldje Basketbal op het eerste gezicht indruk op deelnemers en gasten. Basketbal is een echte lust voor het oog en toont daarmee de hoogste erkenning voor grote prestaties.

Het is een geweldig gevoel om de trofee beeldje Basketbal in de handen te houden, die de trotse winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

De trofee beeldje Basketbal is 25,0 cm hoog en overtuigt door zijn succesvolle verschijning.

Het trofeebeeldje Basketbal kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzonder schitterende triomf na een uitstekende prestatie.

Basketbal weegt 797 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Basketbal is een onderscheiding voor de honkbalsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken is het Basketball trofee beeldje perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in zilver en een stevige voet van zamak in zilver bereikt Basketball een sterk design effect dat verlangens oproept en aanzet tot topprestaties.

Het schild in zilver komt bijzonder goed tot zijn recht op de voet. Beker wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het bekerfiguur basketbal zijn persoonlijke touch. Daardoor zal elke winnaar zich het eremoment ook jaren later nog herinneren. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, en is afgestemd op het trofeebeeldje en op de afmetingen van de voet.

Met Beker staat er in onze catalogus een buitengewoon trofeebeeldje voor u klaar.

Ook Beker overtuigt met zijn speciale kenmerken en door de hoogste eisen aan afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw winnaars met de trofeeën Basketbal een triomfantelijke onderscheiding van hun overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan hun geluksmoment.

Elk trofeebeeldje is, dankzij ons nauwgezette productieproces en grondige kwaliteitscontroles, een duurzaam stuk van hoge kwaliteit dat op elk evenement indruk zal maken - en een waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u voor uw evenement het juiste trofeebeeldje nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar geven wij alles voor!

Vraagt u zich nog steeds af of het trofeebeeldje basketbal perfect bij uw toernooi past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452013051

EAN-Code

4054047010542

Grootte

25,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Gewicht

797 g

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

zilver

Basismateriaal

Zamac
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.