Trofee voor basketballer is een exclusieve en aanpasbare prijs voor basketbalwedstrijden. Het is 26,7 cm hoog, weegt 962 g en heeft een massief houten voetstuk in mahoniekleur. Het figuurtje is gemaakt van zamak in antiek goud en heeft een plastic Graveerplaatje in goud.
vanaf 78,86 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker zamak figuur basketballer oud goud op mahonie houten voet 26,7cm
Beker zamak figuur basketballer oud goud op mahonie houten voet 26,7cm
Verzending op 03.05.2024
78,86 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Basketballer - een succesvolle prijs voor een geweldig evenement

Onze trofee figurine Basketballer overtuigt als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Leg de belangrijkste dag van uw winnaars voor altijd vast en beleef met de trofee figurine Basketball speler momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het unieke ontwerp maakt onze trofee figurine Basketball speler op het eerste moment indruk op alle deelnemers en gasten. Beker speler is een echte lust voor het oog en biedt zo de perfecte erkenning voor grote vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om de trofee beeldje Beker speler in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon pure vreugde geeft.

De trofee beeldje Beker speler heeft een hoogte van 26,7 cm en verrukt met zijn exclusieve look.

De personaliseerbare trofee figurine basketballer symboliseert een zeer speciale glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee figurine is 962 g en zorgt ervoor dat de trofee figurine perfect in de hand ligt.

De trofee figurine basketballer is een prijs voor de basketbalsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Basketballer is perfect voor uw eigen persoonlijke evenement en is ook een blijvend souvenir voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige basis van hout in mahonie, bereikt Basketball Player een prachtig ontwerp dat ambitie opwekt en aanzet tot topprestaties.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Basketballer wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguurtje basketballer zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Basketball Player een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Basketball Player overtuigt niet alleen door zijn individuele kenmerken, maar ook in elk detail door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Geef uw winnaars een perfect symbool van de overwinning en een waardevol aandenken.

Door onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk, dat er bij elk evenement goed uitziet - en waar de winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd nog trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Ontdek ons complete assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeefiguur - daar geven wij alles voor!

U weet niet of het trofeefiguur basketballer het juiste is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002511

EAN-Code

4054047009195

Grootte

26,7 cm

Gewicht

962 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

23,7 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

02.05.2017
Thomas R.  door Altdorf
Gutes Gewicht und macht recht hochwertigen Eindruck lediglich das Schild mit der Namensgravur hätte ich mir mit etwas mehr "Metalloptik" erwartet.