Het beeldje van de biljarttrofee is uniek ontworpen voor de biljartsport en is perfect voor prijsuitreikingen. Het is 23 cm hoog, weegt 878 g, heeft een basis van mahoniekleurig hout en een oppervlak van zamak in oud goud. Het graveren gebeurt met moderne lasertechnologie op een goudkleurige plastic plaat.
vanaf 76,36 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuur biljart oud goud op mahonie houten voet 23,0cm
Beker zamak figuur biljart oud goud op mahonie houten voet 23,0cm
Verzending op 29.04.2024
76,36 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Billiard - perfect voor een geweldige prijsuitreiking

De trofee figurine Billiard overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Leg de geweldige dag voor uw prijswinnaars voor altijd vast en beleef met uw trofee figurine Billiard momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het unieke ontwerp fascineert onze trofee figurine Billiard gasten en deelnemers onmiddellijk. Billiard is een echte blikvanger en is daarom de grootste waardering voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de trofee figurine Billiard in uw handen te houden, die de trotse winnaar volledig vervult en simpelweg pure vreugde geeft.

Onze trofee figurine Billiard heeft een hoogte van 23,0 cm en maakt indruk met zijn exclusieve ontwerp.

De personaliseerbare trofee figurine Billiard symboliseert een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 878 g ligt de trofee figurine Billiard perfect in de hand.

De trofee figurine Billiard is een prijs voor de biljartsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje Billiard past perfect bij uw individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol zamak in oud goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Billiard een uniek design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Billiard is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur Billiard zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de sokkel.

Billiard is het juiste trofeefiguur en iets buitengewoons en van geselecteerde kwaliteit.

Ook Billiard overtuigt tot in de kleinste details door zijn individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw winnaars een triomfantelijke onderscheiding van hun overwinning en een waardevol aandenken aan het moment van succes - met het trofeebeeldje Billiard.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elk afzonderlijk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol product dat er bij elk evenement goed uitziet - en waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Ontdek ons complete aanbod voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen met het voor u geschikte bekerfiguur kunt beleven - daarvoor geven wij het beste van onszelf!

U twijfelt nog of het bekerfiguur Biljart het juiste is voor uw evenement? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452003071

EAN-Code

4054047009539

Grootte

23,0 cm

Gewicht

878 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

20,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.