De Boxer Fight trofee beeldje is een aanpasbare prijs voor boksevenementen. Met een afmeting van 16,5 cm en een gewicht van 958 g, is het gemaakt van zamak in oud goud look en een mahonie kleurige houten basis. De lasergravure maakt er een uniek aandenken van.
vanaf 76,53 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuur bokser gevecht oud goud op mahonie houten voet 16,5cm
Beker zamak figuur bokser gevecht oud goud op mahonie houten voet 16,5cm
Verzending op 29.04.2024
76,53 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Boxer Fight - de perfecte trofee beeldje voor een speciaal moment

Het Boxer Fight trofee beeldje schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag op elk toernooi en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Maak de belangrijkste dag voor uw winnaars onvergetelijk en beleef momenten met uw Boxer Fight trofee beeldje die zorgen voor grote emoties!

Dankzij het unieke ontwerp, onze Boxer Fight trofee beeldje fascineert deelnemers en gasten in een mum van tijd. Boxer Fight is een echte blikvanger en vertegenwoordigt daarmee de perfecte waardering voor superieure vaardigheden.

Het vasthouden van de Boxer Fight trofee beeldje in uw handen is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar volledig vervult en zijn hartslag verhoogt.

Onze Boxer Fight trofee beeldje heeft een afmeting van 16,5 cm en maakt indruk met zijn succesvolle uitstraling.

De personaliseerbare trofee beeldje Boxer Fight staat als symbool voor een zeer bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Boxer Fight heeft een gewicht van 958 g en ligt dus perfect in de hand.

Onze trofee beeldje Boxer Fight is een trofee voor de bokssport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als eeuwig aandenken is het Boxerkampf troffiguurtje perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van waardevol zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Boxerkampf een sterk design effect dat verlangens opwekt en aanzet tot topprestaties.

Het schild in goud op de basis geeft het troffiguurtje een persoonlijke uitstraling. Boxer Fight wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur Boxer Fight een persoonlijk karakter. Zelfs jaren later kan iedere winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Boxer Fight iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

Ook Boxer Fight scoort tot in het kleinste detail met zijn individuele kenmerken en de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Presenteer uw winnaars met het trofeebeeldje Boxer Fight een perfecte onderscheiding voor hun overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het moment van succes.

Elk trofeebeeldje is een duurzaam en waardevol stuk dankzij ons zorgvuldig productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles, dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en wij beseffen dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de voor u geschikte trofee beeldje - daarvoor geven wij het beste van onszelf!

U weet niet of de trofee beeldje bokser gevecht de geschikte is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002691

EAN-Code

4054047009348

Grootte

16,5 cm

Gewicht

958 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

13,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.