Beker zamak figuur jeu de boules speler oud goud op mahonie houten voet 25.2cm
Beker zamak figuur jeu de boules speler oud goud op mahonie houten voet 25.2cm
Verzending op 03.05.2024
64,55 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Boule-Player - een geslaagde prijs voor een geweldige Dag

Onze trofeeën serie Boule-Player schittert als een speciaal hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Leg de geweldige Dag voor de winnaars voor altijd vast en vier momenten die voor emoties zorgen met onze trofee-figuur Boule-Player!

Met zijn unieke ontwerp maakt de trofee-figuur Boule-Player op het eerste gezicht indruk op alle deelnemers en gasten. Boule-speler is een zeer persoonlijk sieraad en vertegenwoordigt dus de hoogste erkenning voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de trofee beeldje Boule-speler in de handen te houden, die volledig voldoet aan de gelukkige winnaar en geeft gewoon pure vreugde.

Verkrijgbaar in 1 verschillende maten van 25.2 cm tot 25,2 cm, overtuigt Boule-Player door zijn geslaagde design.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Boule-Player symboliseert een heel bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Een trofeebeeldje uit onze serie Boule-Player weegt tussen de 732 g en 732 g en ligt daardoor perfect in de hand.

Boule-Player behoort tot onze productlijn van trofeefiguren en is speciaal ontwikkeld voor petanquewedstrijden.

Het trofeefiguurtje Boule-Player past perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Boule-Player een uniek ontwerp dat verlangens opwekt en motiveert tot topprestaties.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Boule-speler is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofee-figuurtje Boule-speler zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

In onze productlijn van trofeefiguren is elk stuk iets heel bijzonders.

Boule-Player overtuigt niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook tot in het kleinste detail door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Een perfecte overwinningsonderscheiding en een ontroerend aandenken aan het hoogste moment - dat is wat het trofeebeeldje Boule-Player betekent voor uw winnaars.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk dat er bij elke gelegenheid goed uitziet - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - wij doen daar alles voor!

U vraagt zich af of de trofee beeldje Boule-Player precies past bij uw toernooi? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002341

EAN-Code

4054047008990

Grootte

25,2 cm

Gewicht

732 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

22,2 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

27.01.2014
Gaby F.  door Kamen
Sehr schöne, super gearbeitete Figur.