De Bowling trofee beeldje is een onderscheidende prijs voor de bowlingsport en is perfect voor speciale gelegenheden. Met een afmeting van 25 cm en een gewicht van 765 g is hij optimaal uitgebalanceerd en inspireert met zijn waardevolle uitstraling.
vanaf 68,87 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur bowling zilver op houten plank 25,0cm
Beker zamak figuur bowling zilver op houten plank 25,0cm
Verzending op 06.05.2024
68,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Bowling - een perfecte pasvorm voor de speciale gelegenheid

Ons Bowling trofeebeeldje inspireert als een onmiskenbaar hoogtepunt bij elk toernooi en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Leg de belangrijkste dag van uw winnaars voor altijd vast en beleef momenten die voor emoties zorgen met het Bowling trofeebeeldje!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigt ons Bowling trofeebeeldje alle gasten en deelnemers op het eerste moment. Bowling is een echte blikvanger en biedt daarmee de hoogste waardering voor uitstekende prestaties.

Het vasthouden van de Bowling trofee beeldje in uw handen is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

De Bowling trofee beeldje is 25,0 cm hoog en inspireert met zijn waardevolle uitstraling.

De personaliseerbare trofee beeldje Bowling symboliseert een zeer bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofee beeldje is 765 g en zorgt ervoor dat het trofee beeldje perfect in de hand ligt.

Het trofee beeldje Bowling is een prijs voor de bowlingsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje Bowling is ideaal voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van kostbaar zamak in zilver en een solide basis van zamak in zilver bereikt Bowling een unieke uitstraling die verlangens wekt en motiveert tot topprestaties.

Het schildje in zilver op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Bowling is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguurtje bowling zijn persoonlijke touch. Hierdoor zal elke winnaar zich het eremoment zelfs jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In onze catalogus staat met Bowling een buitengewoon trofeebeeldje voor u klaar.

Bowling scoort niet alleen met zijn individuele kenmerken, maar ook in de kleinste details door de hoogste normen van afwerking en materiaal - net als alle producten in ons assortiment.

Presenteer uw winnaars met de trofee beeldje bowling een perfecte beloning van hun overwinning en een waardevolle herinnering aan het moment van succes.

Elke individuele trofee beeldje is dankzij de regelmatige kwaliteitscontrole en het zorgvuldige productieproces een waardevol en duurzaam stuk, dat een goed figuur slaat op elk evenement - en waarop elke winnaar trots zal zijn, zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd.

U heeft voor uw wedstrijd precies de juiste trofee beeldje nodig. Wij zijn de specialisten voor de bekerindustrie. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het voor u passende bekerfiguur - daar geven wij alles voor!

U twijfelt of het bekerfiguur bowling het juiste is voor uw toernooi? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452013021

EAN-Code

4054047010511

Grootte

25,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Gewicht

765 g

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

zilver

Basismateriaal

Zamac
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

03.11.2019
Christian E.  door Amberg
Gute Qualität rechtfertigt den Preis.
30.12.2014
Hans-Ullrich M.  door Jahnsdorf/Erzgebirge
Super Bowling-Pokal, mal etwas anderer Art